Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez valóban olyan nagy ügy?
Figyelt kérdés
Mikor gimnazista voltam, majdnem 1 éven keresztül volt viszonyom egy házas férfival. Az egyik osztálykiránduláson felelsz vagy mersz során sikerült kikotyognom ezt és egy szörnyű nagy volumenű, horrorisztikus dolognak állították be, mikor meg vagyok győződve róla, hogy mások sokkal durvább dolgokat is csináltak.2019. okt. 26. 19:41
11/14 anonim válasza:
Attól hogy neked senkid,, miért is ne kellene tisztelned? Minden embert tisztelni kell. Gondolom nem tett ellened semmit sem ami miatt nem kellene.Egyébként meg nehogy azt hidd hogy azért feküdt le veled mert egy Selena Gomez vagy. Fiatal kiscsaj voltál, aki le lehetett párszor szépen fektetni. Jól kihasznált. Na látod, ő sem tisztelt téged.
12/14 anonim válasza:
Nem. Nem kényszerítetted.
Nagyon sok hölgynek van szeretője. Abszurdum nem érdekli őket,hogy nős e a szerető.
Ne ítélj, hogy ne ítéltess....
13/14 anonim válasza:
Nem olyan nagy ügy.
Persze, hogy honnan nézed.
Valami erkölcsi magasság szemszögből, akkor halálos bűn, ha a mindennapok gyakorlatából, akkor nem példátlan ám.
Gondolom tanultál sokat, én is voltam így jóval idősebbel.
A lelkiismeret még legyen az ő dolga, ő fogadott hűséget, nem te.
Ilyenekről meg ne kotyogj másoknak, privát szféra, bármi is a játék.
14/14 anonim válasza:
Nem kell álszentkedni, ha adott egy férfi, aki vonzó és megvan a kémia, simán bevállalnám, hiába házas. De csak egy éjszakára. Tartós szerető sosem lennék, ahhoz el kéne válnia, de egy éjszaka simán. Ha te szingli voltál, akkor ez nem a te erkölcsi dilemmád, hanem az övé. Neki kell ezzel a döntéssel tovább élni és a feleség szemébe nézni, nem neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!