Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi azt mondja, csak szexet akar a nőtől, az esélytelen, hogy változzon?
Figyelt kérdés
Nem alakulhatnak ki érzelmek?
Foglalt pasi, de még mielőtt bárki megkövezne, nem mentem bele, mert csak sérülnék.
2020. máj. 21. 17:29
11/18 A kérdező kommentje:
Nem azért van ilyen megérzésem, mert jókat beszélgetünk, vagy jól kijövünk egymással (ez így nem is teljesen igaz)....
2020. máj. 21. 19:53
12/18 anonim válasza:
Hallottál már olyanról hogy szabad akarat és a másik ember tiszteletben tartása, kérdező? Nyíltan megmondta, fogadd el. Különben az adott szava hitelességét kérdőjelezed meg.
13/18 A kérdező kommentje:
12: Te most ezen a szabad akaraton mit rugózol? Nem tudom, mi bajod....
Ki mondta, hogy nem tisztelem(???), amit mondott. Egy szimpla kérdést tettem fel, Uramisten.-.-“
2020. máj. 21. 19:57
15/18 anonim válasza:
Ilyeneken agyalsz, tehát rohansz a vesztedbe. Ha komolyan venne, akkor azt mondta volna. Ilyenről sajnos itt szó sincs.
16/18 A kérdező kommentje:
Milyen vesztembe rohanok?😆
Komolyan besírok ezen az oldalon, mennyi agytröszt van itt.🤣🤣🤣
2020. máj. 21. 21:38
17/18 anonim válasza:
Nekem azt mondta, hogy érez valamit irántam, nem csak szexre kellenék, körbenyalta a seggem, ajnározott, meg volt halva értem, lehordta a feleségét minden szrnak, aztán mikor lebukott rohant vissza az asszony szoknyája alá. :D
Szerinted akkor neked mennyi esélyed van ha még kerek perec meg is mondta hogy nem kellesz?
18/18 anonim válasza:
Változhat, de akkor nagy eséllyel nem lesz szex. Ha ő eldöntötte, hogy neki csak szex fér bele és netán beléd habarodna, el fog menekülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!