Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi azt mondja, csak szexet akar a nőtől, az esélytelen, hogy változzon?
Nem alakulhatnak ki érzelmek?
Foglalt pasi, de még mielőtt bárki megkövezne, nem mentem bele, mert csak sérülnék.
Szóval azért nem mentél bele, mert magadat félted, az nem érdekel, h éppen megcsal valakit. Oké, ez még nem annyira vészes. De a kérdésed arra utal, h ha esetleg nem csak szex lenne, akkor benne lennél ebben a felállásban egy ideig, ha utána te lehetnél az, akit most éppen megcsalna.
Szóval bocsi, de ez nem sok gondolkodásra vall.
Amúgy lehet, h hazudna neked, h vannak érzelmei, aztán ha megtalálta a következő nőt, akkor úgy jársz, mint a mostani nője.
Nézd, nem ismerem a barátnőjét, nem is érdekel. Igen, elsősorban magamat nézem, vadidegen emberrel nem foglalkozom.
Ne legyünk álszentek, ahhoz, hogy ki kivel kit csal meg, senkinek semmi köze! Kérném, hogy maradjunk a kérdésnél, nem a moralizálásra vagyok kíváncsi!
Jólvan, itt egy őszintébb válasz.
Azért akar tőled szexet, mert erre tart alkalmasnak. Érzelmek bármikor kialakulhatnak, de nem csak pozitív érzelmek vannak, szóval az is lehet, h jól megismer közben és megutál. Ezt előre nem lehet tudni.
De amit írtam, általában az a jellemző, h vagy soha nem hagyja el a jelenlegi nőjét, vagy ha igen, akkor te sem jársz majd jobban, akkor pedig mégjobban sérülsz majd, hiszen már most is van felé érzelmed, különben nem kérdeznél ilyesmit.
Tudom jól, hogy nagy eséllyel engem is csalna, mert ő ilyen.
Régóta oda vagyok érte, de csak távolról, pont mert ismerem.
Csak olyan fura, néha mintha érezne valamit, más is észrevette...
Nők és kombinálásuk..
Fogadd el és tartsd tiszteletben hogy felnőtt, önálló ember és tudja mit akar. Ne feltetelezz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!