Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy férfi azt mondja, csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi azt mondja, csak szexet akar a nőtől, az esélytelen, hogy változzon?

Figyelt kérdés

Nem alakulhatnak ki érzelmek?

Foglalt pasi, de még mielőtt bárki megkövezne, nem mentem bele, mert csak sérülnék.

2020. máj. 21. 17:29
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
69%
Esélytelen.
2020. máj. 21. 17:31
 2/18 Ramos ökle ***** válasza:
51%

Szóval azért nem mentél bele, mert magadat félted, az nem érdekel, h éppen megcsal valakit. Oké, ez még nem annyira vészes. De a kérdésed arra utal, h ha esetleg nem csak szex lenne, akkor benne lennél ebben a felállásban egy ideig, ha utána te lehetnél az, akit most éppen megcsalna.

Szóval bocsi, de ez nem sok gondolkodásra vall.

Amúgy lehet, h hazudna neked, h vannak érzelmei, aztán ha megtalálta a következő nőt, akkor úgy jársz, mint a mostani nője.

2020. máj. 21. 17:41
 3/18 A kérdező kommentje:

Nézd, nem ismerem a barátnőjét, nem is érdekel. Igen, elsősorban magamat nézem, vadidegen emberrel nem foglalkozom.

Ne legyünk álszentek, ahhoz, hogy ki kivel kit csal meg, senkinek semmi köze! Kérném, hogy maradjunk a kérdésnél, nem a moralizálásra vagyok kíváncsi!

2020. máj. 21. 17:46
 4/18 anonim ***** válasza:
48%
Esélytelen mert csak sexelni vagy jó neki másra nem.Nem néz ki belőled semmit csak hogy szét tudod rakni a lábad a barátnője soha nem leszel nem arra nem vagy neki elég jó.
2020. máj. 21. 17:55
 5/18 A kérdező kommentje:
Tehát külsőre bejövök neki és ennyi?
2020. máj. 21. 17:57
 6/18 Ramos ökle ***** válasza:
100%

Jólvan, itt egy őszintébb válasz.

Azért akar tőled szexet, mert erre tart alkalmasnak. Érzelmek bármikor kialakulhatnak, de nem csak pozitív érzelmek vannak, szóval az is lehet, h jól megismer közben és megutál. Ezt előre nem lehet tudni.

De amit írtam, általában az a jellemző, h vagy soha nem hagyja el a jelenlegi nőjét, vagy ha igen, akkor te sem jársz majd jobban, akkor pedig mégjobban sérülsz majd, hiszen már most is van felé érzelmed, különben nem kérdeznél ilyesmit.

2020. máj. 21. 17:59
 7/18 A kérdező kommentje:

Tudom jól, hogy nagy eséllyel engem is csalna, mert ő ilyen.

Régóta oda vagyok érte, de csak távolról, pont mert ismerem.

Csak olyan fura, néha mintha érezne valamit, más is észrevette...

2020. máj. 21. 18:04
 8/18 anonim ***** válasza:
45%

Nők és kombinálásuk..

Fogadd el és tartsd tiszteletben hogy felnőtt, önálló ember és tudja mit akar. Ne feltetelezz.

2020. máj. 21. 18:13
 9/18 A kérdező kommentje:
Hallottál már a női megérzésről, utolsó? Be szokott jönni...
2020. máj. 21. 18:14
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Elég esélytelen, főleg ha így ki is jelentette. Az, hogy jól kijöttök egymással, jól el tudtok beszélgetni, még nem jelent érzelmeket.
2020. máj. 21. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!