Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bajban vagyok, nem tudom, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bajban vagyok, nem tudom, mit csináljak? :- (

Figyelt kérdés

Elmesélem a rövid történetem, megpróbálok tömören fogalmazni.

18 éves lány vagyok, 15 évesen ismerkedtem meg a szerelmemmel, mindent megadott, amit csak kértem, sosem veszekedtünk, minden a legnagyobb rendben volt. A szüleim nem tudták, hogy van barátom, mert korainak tartották volna, és féltettek.

18 éves lettem, és mindent elmondtam a szüleimnek, kicsit haragudtak, de végül megköszönték, hogy bevallottam nekik.

Most felvettek a Semmelweis Egyetemre (államilag támogattotra), ez volt minden álmom, hogy bekerülhessek, ezért güriztem 5 évig. Budapesti leszek, ha minden igaz, viszont a barátom nagyon messze lakik Pesttől, és nagyon megharagudott, hogy el akarom hagyni. Nem értem, miért nem fogja fel, hogy ez volt az álmom, örülnie kellene, hogy boldog vagyok. Ő azt mondta, hogy nem jön velem, választanom kell, vagy ő vagy a suli. Elmondtam neki, hogyha szeretne, nem állítana válaszút elé, amire ő lekevert egy pofont, hogy még nekem áll feljebb.

Szörnyen kiborultam, én mindennél jobban elítélem az olyan férfiakat, akik bántsák a barátnőjüket.

Nem tudom, hogy mit csináljak, a szüleimnek nem mondtam semmit, ők egyébként sem csípik a barátom, én viszont ennek ellenére is szeretem, mert eddig semmi gondom nem volt vele, mindenben segített. Mióta kiderült, hogy felvettek a suliba, teljesesem megváltozott, nem lehet vele beszélgetni sem. Próbáltam nem egyszer leülni vele, és mégegyszer átbeszélni, hogy oldjuk meg ketten, ami mindkettőnknek a legjobb lenne, de nem. Már nem is keres, pedig még nem mondtam, hogy mit választok.

Mit csináljak? Válasszam a szerelmem, aki mimdenben mellettem állt vagy inkább menjek Pestre, csináljam végig a sulit?

Egyik nélkül sem tudnám jelen pillanatban elképzelni az életem. A szüleim hallani sem akarnak arról, hogy ne menjek egyetemre, ő szerintük ott a helyem, és nekem is álmom volt az orvosi...

Segítsen valaki! :-(

2010. júl. 29. 20:15
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én 14 évesen jöttem össze a (már) vőlegényemmel.Ma kaptam meg a levelet,hogy felvettek arra a szakra,amit első helyen jelöltem meg.Csak véleményt tudok mondani,de ne vedd kézpénznek!Én elmennék a suliba és azzá válnék,aki mindig is akartam lenni.Barátom lehet még,de egy álom megvalósítására jobb esetben is csak EGY lehetőséget kap az ember.Van,ami biztosan egy életre szól és ne haragudj ezért,de szerintem az nem a párod.Te támogatnád az álmai megvalósításában???Biztos vagyok benne...

Sok szerencsét!

2010. júl. 29. 20:31
 12/34 anonim ***** válasza:
Én mikor olvastam a kérdést, én is arra gondoltam amit most leírtál. Dolgozik valahol vagy van valami ami gátolná hogy veled menjen Pestre? (haverokon kívül)
2010. júl. 29. 20:32
 13/34 A kérdező kommentje:

Dolgozik a lakóhelyén, de nem a legfényesebb egy munka, mellette meg állandóan üzletet, ezekbe sosem avatott be... Igazából nem a legszerényebb típusú pasi, mostmár komolyan félek is tőle, mióta megütött.

Lehett, hogy én vagyok az önző, és magamra gondolok csak, de akkor sem adom fel az álmaim, elkezdem a sulit és orvos leszek. :-)

Ő meg vagy jön velem vagy vége. :-( Sajnálom, hogy nem tudja felfogni... Ja és biztos vagyok benne, hogy lenne munkája Pesten, mert van pesti ismerősünk, akit már megkérdeztem, hogy nem.e tudna munkát majd neki, és azt mondta, hogy tudna, csak szóljunk. Szóval erre sem foghatja...

2010. júl. 29. 20:36
 14/34 anonim ***** válasza:
Igen ez is zavarhatja!
2010. júl. 29. 20:38
 15/34 anonim válasza:

Én, amikor kiderült h felvettek egyetemre, nem is volt kérdés, h a suli lesz az első. A párom csak "alkalmazkodott" hozzám úgymond, szinte magától értetődő volt, h jön velem:) Azóta együtt élünk már egy éve! Nem értem miért ilyen veled a barátod, de ha engem egy pasi megütne, azon nyomban elhagynám, akármennyit könyörögne... Szerintem is a sulit válaszd, a szüleid meg még lehet meg is könnyebbülnek, h ha esetleg szakítotok. Nyugi, az egyetemen sok helyes pasi is van, biztos találsz magadnak valakit:)

Sok sikert!

2010. júl. 29. 20:39
 16/34 anonim ***** válasza:
Akkor viszont tényleg egy barom. Ne is add fel az álmaidat. Sok sikert a sulihoz és legyen jó orvos belőled!
2010. júl. 29. 20:39
 17/34 anonim ***** válasza:
100%

Komolyan el tudod azt képzelni hogy egy ilyen analfabéta suttyó paraszttal maradj, ahelyett hogy elmennél a SOTE-ra,

és normális, művelt ember lenne belőled. Nem dönthetsz úgy hogy mellette maradsz, mert akkor is vége lenne az egésznek, mivel meggyűlölnéd amiért tönkre tette az álmaidat. Hihetetlenül buta és önző dolog volt tőle hogy ezt kérte, aztán még meg is ütött, röhögve hagynám ott ezt az ostoba senki melóst...

2010. júl. 29. 20:57
 18/34 anonim ***** válasza:

válaszd a sulit,ha már eljutottál idáig !

pasiból még lehet sok az életedben,de ilyen lehetőség csak egy van!

2010. júl. 29. 20:58
 19/34 A kérdező kommentje:

Köszi a bíztató válaszokat... Igazából nem adtam az emberek szavára, de most kivételt teszek, meggyőztetek... A sulit választom, és mivel félek a barátomtól, így a szüleim előtt közlöm neki is, hogy megyek egyetemre. Nem tudom, hogy fog reagálni előttük, lehet kamuzik majd, hogy jön velem, aztán sehol semmi, de majd meglátjuk. Nagyon szeretem, de nem bírtam még most sem felfogni, hogy megütött.

Köszi Nektek! :-)

2010. júl. 29. 21:02
 20/34 anonim ***** válasza:
Ha annyira szeret, miért nem megy ő Budapestre?
2010. júl. 29. 21:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!