Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Zavar, ha egy lánynak rosszak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavar, ha egy lánynak rosszak a fogai?

Figyelt kérdés
Mindig normálisan ápoltam a fogaimat és rendszeresen járok fogorvoshoz, viszont ennek ellenére folyton van velük valamilyen probléma és mindig tönkremennek. Jelenleg majdnem több javított (tömött és gyökérkezelt) fogam van, mint teljesen ép, illetve kettő fogam már ki is kellett műteni (ezeket pótolni nem tudom). A színük amolyan természetes (nem hófehér, de nem is sárga) és egyébként szabályosak. 21/L
2020. máj. 18. 19:32
 1/7 anonim ***** válasza:
80%

Ha nincs szájszagod illetve a hibák kezelve vannak (tömés, elöl lehetőleg fehér; fogszabályozás szükség esetén; nem hátsó fog esetén pótlás, ha hiány van), akkor nincs baj.

Viszont a "Maúnika-show" mosoly kizáró a normálisabb férfiaknál...

32F

2020. máj. 18. 19:37
 2/7 anonim ***** válasza:
24%
Gyökérkezelt fogak elfognak színeződni pár év alatt és ha frontfogak, akkor az látszódni is fog mosolygásnál.
2020. máj. 18. 19:44
 3/7 A kérdező kommentje:
Nincsen szájszagom és, amire van módom azt mindig meg is csináltatom. Szóval rendszeresen járok fogorvoshoz ellenőrzésre is, ha valami "alap" kezelésre van szükség, akkor azt mindig meg is csináltatom. Fogszabályzóra nincsen szükségem, fehéríteni és pótolni viszont nem teszem.
2020. máj. 18. 19:58
 4/7 Clay Morrow ***** válasza:
100%
Ezt kérdeztem volna meg, amit utoljára leírtál. Így semmi bajom nem lenne.
2020. máj. 18. 20:09
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Hadd legyek konkrét, örülnék annak, ha elfogadnátok a véleményem.

Számomra ez nagyon fontos, igényes vagyok a fogaimra, természetesen ez nem jelenti azt, hogy fehéríteni kell járni, karbantartás és pótlás és a rendszeres higiénia karbantartás a minimum, én így gondolom.

Amennyiben mosolynál látszik az, hogy nincsen foga és ezt pótolni sem akarja, abban az esetben biztosan nem jönnék vele össze, xar dolog fog nélkül mosolyogni. A mosoly mindenhol jelen van, a legtöbb szociális reakció esetén, így ez egy óriási dolog, akár csupán a jókedv kapcsán, ennél jóval többet is elárul a másikról. A mosoly az bizalmat szavaz, előbb fogsz megbízni és megkedvelni egy mosolygos embert, rengeteg pszichológiával, üzletkötéssel kapcsolatos könyvben ez szemléltetve is van. Egy bensőséges viszonyhoz, másik ember megismeréséhez is kötődik, ez nem csupán annyit jelent, hogy hogyan rágod meg vele az ételt, ennél jóval több.

Nem kell fehérnek lennie, mindenkinek a saját csontjának a színe határozza meg amúgy is ,és a táplálkozás.

Röviden, ami mosolynál látszik mindenképpen legyen pótolva szerintem. (Magamra értendően mindegyiket pótlom majd, ha kell, remélem nem lesz szükséges)

2020. máj. 18. 20:14
 6/7 anonim ***** válasza:

Annyi lemaradt 5#, hogy természetesen ez elképzelés, amennyiben érzelmek lesznek a dominánsak akkor úgysem ez fog érdekelni a lányban, hogy valahol elrejtve nincsen meg egy foga. Megértem azt is, ha valaki nem akarja pótolni a hátsókat, mert rengeteg pénz és nem engedheti meg magának.

Amennyiben már a párom lenne, természtesen ezért nem hagynám el, mivel érzelmileg kötődöm és ennél fontosabb nekem.

2020. máj. 18. 20:20
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem szépek a fogaim és ezt rengetegen megjegyzik, soknak fontos ez. Eleve hozzátartozik az ápoltsághoz a szép fog. Arról nem tehetsz,hogy gyenge a fogazatod, sok probléma van vele. Viszont pótoltasd, bárhol hiányzik. Ha hátul, és nem látszik, a rágásnál akkor is van jelentősége.

Egyébként kevés ember van akinek igazán szépek a fogai, emiatt ne aggódj.

2020. máj. 18. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!