Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beszéltetek egymással az előző párotokról, kapcsolatotokról?
Ha igen, akkor mennyire részletesen?
Csak megemlítettétek hogy volt x ideig, vagy netán intimebb dolgok is szóba kerültek?
Ha érdekelte volna, beszéltem volna. Benne voltam egy érdekkapcsolatban, amikor őt megismertem és a szerelem segített kilépni. Mivel volt átfedés, értelemszerűen szóba került a volt párom, de később már nagyon ritkán. A 20 év körüli nagy plátói szerelmemről semmit se meséltem neki, mert soha nem érdekelte, soha nem kérdezte, mi volt az utolsó kapcsolatom előtt.
Engem érdekeltek volna az elődeim, de nagyon felszínesen beszélt róluk.
Amúgy azt gondolom, számomra az lett volna az igazi mély kapcsolat, ahol mesélhettem volna neki a múltamról. De ha belegondolok, igazából soha semmi nem érdekelte őt a múltamból.
Dehogy! Teljesen felesleges információk, kár erre fecsérelni a drága időnket.
Inkább arról beszélgess vele, hogy mik a terveid/céljaid az életben hosszú és rövidtávon.
Senki sem kedvel egy panaszkodós puncit aki nem tudta elfelejteni az exbarátnőjét sem. Te sem örülnél annak, ha megtudnád, hogy az új barátnőd hány férfival volt eddig együtt rajtad kívül, és hogyan tette ezeket.
Szia!
Én egy új kapcsolatban, amiről úgy érzem, hogy tartós lesz..minden kérdésre válaszolok. Magamtól általános dolgokat elmondok.
Ha van kérdésem én is felteszem.
Nekem fontos, hogy bármiről tudjunk beszélni. Sokat elárul egy emberről, hogy hogyan vélekedik az előző kapcsolatairól, kit tart hibásnak vagy épp mennyire próbált megoldást találni a problémákra.
Nagyon nem mindegy, hogy hogyan váltak el és hogyan rendezték a közös dolgaikat.
Aki erről nem tud beszélgetni azzal nagy valószínűséggel a közös problémák is csak a szőnyeg alá kerülnek, amiből jó kapcsolat sosem lesz.
16os
Egy 7 egy 4 és egy 13 éves kapcsolatom volt, a leghosszabb az házasság, illetve a jelenlegi az még egy év alatti.
Nem igazán értem a feltételezésed. De ha van kedved, akkor írhatnál róla bővebben.
Aki a multba nez, az sggel megy a jovobe.
Mi mar nem beszelunk roluk, nem szamitanak.
40/n
Megbeszéltük az előző partnereket.
Szerencsére nem volt sok.
Sokat elárul a másikról hogy kezelt bizonyos dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!