Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fontos a szex egy kapcsolatban? Fontos-e egyáltalán?
Figyelt kérdés
#Párkapcsolat, férfi, nő, szex, fontosság, különleges
2020. máj. 17. 19:45
11/18 anonim válasza:
A szex nélküli kapcsolatot barátságnak hívják. A szex és szerelem a szaporodás alapja, anélkül nem nevezhető párkapcsolatnak.
12/18 anonim válasza:
Nagyon fontos a sok és minőségi szex. Napi 2-3 aktus kell. 🙂
13/18 anonim válasza:
Szerintem fontos, egy nagyon intim kötődési forma, én a szeretet egyik megjelenésének is gondolom. Viszont most nagyon atertekelodott a szex- balesetet szenvedtünk a férjemmel, most már 4.hete nem lehettünk így együtt, és nem tudjuk, mikor lehetünk legközelebb. Igazából egy csókot adni is fáj mindkettőnknek. Viszont nem szeretjük egymást kevésbé ettől. :)
14/18 anonim válasza:
Ha valaki nem aszexuális, márpedig fontos, hogy mennyire egyezik az étvágy, kinek mire van igénye, mert ha az egyik fél napi szinten kívánja, a másiknak heti 1x is elég, akkor az hosszabb távon nem működik, ha már eleve így kezdődik a dolog.
15/18 anonim válasza:
Ha nem fontos egy kapcsolatban, akkor kapcsolaton kivul fontos. Nekem.
16/18 anonim válasza:
Mi 15 éve vagyunk együtt és egyikünknek sem fontos. Ha együtt vagyunk "ugy" az inkább azért van, mert a lelkiismeretünk elvárja hogy havi egyszer legalább együtt legyünk...ezernyi jobb dolgot tudunk együtt csinálni és valahkgy a szex nekünk sose volt létkérdés. Sokan ufónak tartanak ezért. Nem vagyunk egyformák...
17/18 anonim válasza:
Na igen, a lényeg az hogy mindkét fék ugyanarra vággyon. És akkor nem fontos hogy hányszor mikor hol hogyan stb. Csak mindkettőnek legyen elég
18/18 anonim válasza:
Nekem is ez a szeretet kimutatásának egy nagyon intim, bensőséges formája. Meg tudnék lenni nélküle ha muszáj lenne de nem lenne kellemes ezért bevallom őszintén, hogy nekem fontos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!