Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok, lányok, nők melyik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, lányok, nők melyik korosztályba tartozó férfiak tetszenek a leginkább külső tekintetében és melyek azok akikkel a leginkább komoly kapcsolatban gondolkodtok?

Figyelt kérdés
Hozzáteszem mindent beleértve, szexuális teljesítmény, egzisztencia stb. stb. tehát egyszóval mindent.

#férfi, srác, pasi, hím, társkeresés
2020. máj. 16. 17:23
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Jajj megint ez a "a nők a hibásak" hülyeséggel jössz. Egy szóval nem mondtam, NEM IS UTALTAM rá semmilyen formátumban erre, te bolond vagy.
2020. máj. 16. 18:01
 12/19 anonim ***** válasza:

", mert általában tehát nagy átlagban 4-5 évnél idősebb párt keresnek a nők"

Ha kijelented, akkor minek kérdezed?

Én mondjuk 0-3 évvel idősebbek keresek.

2020. máj. 16. 18:11
 13/19 A kérdező kommentje:

" Ha kijelented, akkor minek kérdezed? "

Azért mert az is érdekelt hogy melyik korosztályba tartozó nők vannak itt többségben. Nagyjából.

2020. máj. 16. 18:14
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
De ez a kérdésedből, a szavazásból nem derült ki.
2020. máj. 16. 18:15
 15/19 anonim ***** válasza:

De ahhoz, hogy tetszen az "asszonynak" ahhoz igenis foglalkoznia kell a külsejével, akár 50 évesen is. Ha a nő vékonyan szerette meg, akkor ne hízzon el, ne olyan ruhákat hordjon, mint amit éppen a kukából szedtek ki.

Ha ez nincs meg? Akkor ne csodálkozzon a pasi, hogy lecserélik.

2020. máj. 16. 18:16
 16/19 A kérdező kommentje:

De ahhoz, hogy tetszen az "urának" ahhoz igenis foglalkoznia kell a külsejével, akár 50 évesen is. Ha a férfi vékonyan szerette meg, akkor ne hízzon el, ne olyan ruhákat hordjon, mint amit éppen a kukából szedtek ki.

Ha ez nincs meg? Akkor ne csodálkozzon a csajszi, hogy lecserélik.

2020. máj. 16. 18:18
 17/19 anonim ***** válasza:
Jaj kérdező, olyan gyerekes vagy. Az előző (10.) kommentemben ezt már leírtam, köszi, hogy csak megerősítesz. :D
2020. máj. 16. 18:26
 18/19 anonim ***** válasza:
96%
Nekem még csak az időintervallum sem maradt meg a tinikoromtól kezdve mostanáig. 17 évesen még 0-1 év korkülönbséget tartottam elfogadhatónak, most 27 vagyok és a 30-35 éves korosztályt preferálom. Szóval ez alapján nem nagyon tudsz releváns statisztikát levonni a szavazásból.
2020. máj. 16. 19:50
 19/19 anonim ***** válasza:
Hú, kérdező, remélem, nem vagy közgazdász😄 Ha te eleve azzal az (egyébként hibás) feltevéssel akartál választ kapni, hogy minden nő a nála 4-5 évvel idősebb korosztályt fogja megjelölni,akkor az derülne csak ki, hogy a nők melyik korosztálya válaszol legszívesebben ilyen kérdésekre. Mellesleg bocs, de én is elrontottam az elméleted. 30-35-re szavaztam és 38 vagyok.😊Nálam mondjuk a preferált korosztály fix 20 éves korom óta, csak én öregszem😉
2020. máj. 17. 01:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!