Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veszítettek már el barátokat kapcsolat miatt? Hogy viseltétek? Mennyire hagytátok vagy később mennyire jött fel újra és újra ez hogy az ő hibája?
Figyelt kérdés
2020. máj. 16. 17:15
1/5 anonim válasza:
Mondjuk úgy, hogy az az utolsó csepp volt, mert már addigra is kezdtünk eltávolodni az ő hibájából (folyton lerázott, mert az új egyetemi barátaival lógott mindig, mert tök szakbarbár lett, és csak a szakmájáról akart beszélni... engem csak akkor keresett, amikor vmi kellett neki)... amikor kapcsolata lett, akkor a mi barátságunk konkrétan megszakadt, mert akkor már annyiszor sem keresett, én meg nem akartam megalázni magam. Az esküvőjén ott voltam, mert a szüleink barátok, meg gondolom, a "régi szép idők emlékére" meghívtam az akkori párommal, de előtte, utána sem beszéltünk többet. Megmondom őszintén, már nem is hiányzik.
2/5 A kérdező kommentje:
Akkor ott a barátok döntöttek úgy hogy inkább csak a parjukkal foglalkoznak. De miért van ez?
És olyan is biztos volt már Vikinek hogy a párja nem engedte, eltaszitotta őket?
2020. máj. 16. 21:44
3/5 anonim válasza:
Persze, hogy volt ilyen. Az egyik barátnőmet a párja teljesen elszeparálta, sose találkoztunk, nem beszéltünk, semmi, pedig elvileg "legjobb barátnők" voltunk. Ez volt négy éve, még mindig azzal az alakkal van. Szerintem mar sose fogunk beszélni.
4/5 A kérdező kommentje:
És hogy viseled? Meg ő vajon hogy viseli?
2020. máj. 16. 22:11
5/5 anonim válasza:
Szerintem elég egyértelmű, hogy az ilyesmi rosszul esik az embernek... 🙄🙄 Neki szerintem fel se tűnt, elvan a link pasijával és a két kutyájukkal. A tesója szokott róluk mesélni, különösebben már nem érdekel. Meg kell tanulni elengedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!