Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha az ember szeret igazán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha az ember szeret igazán valakit, az elfelejt neki reggel vagy este köszönni, ha tudja jól, hogy ezt az illető szereti és fontos neki?

Figyelt kérdés

Arról lenne szó, hogy van egy szeretői kapcsolatom. Sajnos a távolság miatt leginkább facebookon tartjuk a kapcsolatot egymással.

Rosszul esik , amikor pl.reggel vagy este nem köszön vagy kíván nekem jó éjszakát. Egyszerűen lehet, hogy elfelejt engem? Nem jutok eszébe lefekvés előtt? Egyszer rá kérdeztem, de azt mondta, nehogy már a köszönés legyen ilyen fontos.

Viszont ez nekem rosszul esett, amikor ezt mondta. Általában mindig szokott köszönni, viszont ha kimarad nem tudom mire gondoljak? Az a pláne az egészben, hogy azt mondja nagyon szeret engem. Fontos vagyok neki. Viszont nem szereti ha ilyenek miatt kérdőre vonom. Azt is mondta, nem egyszer, hogy sokkal többet érez irántam.

Viszont sokszor nem tudom valójában mit is érez. Jó vagyok ha jut idő vagy eszébe jutok, de ne várjak tőle el semmit ? Miért nem mondja meg kerek- perec hogy mi az igazság?

Miért játszadozik velem? Ez már így megy amióta neki is lett kapcsolata. Mert előtte csak nekem volt.

2020. máj. 13. 22:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

:DDDD

A szeretődről van szó, nem a párodról. Az ilyesmi dugásra való, nem szeretetre.

El ne hidd már hogy többet érez irántad, jesszus. :D

Amúgy nagy gratula mindkettőtöknek!

2020. máj. 14. 10:17
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha az ember igazán szeret valakit, akkor felvállalja és vele van, nem pedig csak szeretőnek használja. Szenvedj csak, te szánalmas emberi hulladék, megérdemled.
2020. máj. 14. 12:14
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkinek más a kommunikációs stílusa, neki ez gondolom, macerás. Én pl. direkt nem szeretek elköszönni este, mert így nem szakad meg a beszélgetés, és utána nem kell ezen agyalni, hogy akkor most ki írjon rá a másikra.

Bár azt én sem értem, miért nem szakítasz a pasiddal, amikor láthatóan bele vagy zúgva ebbe a másikba.

2020. máj. 14. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!