Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hisztek benne, hogy ha valakit nem tudtok kiverni a fejetekből, annak oka van?
Volt egy férfi, akivel pár hónapig ment köztünk a flört, meg azért történt is egy két dolog, de ezt mindketten be is tudtuk ennyinek, nem is beszélgetünk konkrétan. Nem tagadom, hogy én kezdtem iránta érezni valamit, de igyekeztem ezt elfojtani magamban, illetve azt próbáltam elhitetni, hogy neki úgysem jelentett semmit sem. De hiába mondogatom ezt magamnak, van egy kis részem, ami az istenért nem akarja ezt elhinni, pedig tényleg így gondolom. Tudom ez mennyire furcsán hangzik, de remélem viszonylag érthetően meg tudtam fogalmazni.
Aki volt esetleg ilyesmi helyzetben, és esetleg rájött már, hogy miért lehet azt érezni mégis, hogy a másik félnek is jelentett valamit, és gondol ránk(rám), az leírhatná a tapasztalatait, véleményét.
Köszönöm :)
Én hiszek ebben.
Van egy fiú, ha már épp nem gondolok rá akkor álmodok róla vagy meglátom az utcán, hogy véletlen se kerüljön teljesen feledésbe. Részemről ezt úgy veszem, hogy így kell lennie.
Voltam/vagyok ilyen helyzetben:
Egy képzésen megismertem egy nőt, akinek nagyon megtetszett a személyisége. Döntenem kellett: vagy barátnőzök, vagy tanulok. A helyzetet bonyolítja, hogy van egy alapbetegségem, ami miatt nem mertem felé közeledni, mert szégyenlem. Aztán a képzésen távolodtam tőle, néha azért beszélgettünk. A képzés végén jöttem rá, hogy Ő lenne az Igazi, mert Ő neki sem voltam közömbös. Nagyon bánom, hogy nem mertem lépni felé, hiányzik. Néha beszélünk írásban, volt, hogy majdnem taliztunk is, de nem lett belőle semmi sem.
Az ember utólag jön rá, hogy mit veszített...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!