Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Van számotokra olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Van számotokra olyan nő, akit nem tudtok kiverni a fejetekből, sok idő után se?

Figyelt kérdés
Úgy hogy nem vagytok együtt, akár nem is találkoztok, de nem tudod elfelejteni, és esetleg másnak se sikerült elfelejtetni veled.
2014. okt. 23. 14:50
 1/10 anonim ***** válasza:
Van
2014. okt. 23. 14:52
 2/10 anonim ***** válasza:
van
 3/10 anonim ***** válasza:
Van.. 2 hónapja ezzel szenvedek..első szerelmem volt.. tökéletes volt..
 4/10 anonim ***** válasza:
Időnként előjön sajna, de majd kiba_szarintom a fejemből már!
2014. okt. 23. 14:53
 5/10 anonim ***** válasza:
igen
 6/10 anonim ***** válasza:
95%
A Választások idején egyszer láttam közelről Lendvai Ildikót.
 7/10 anonim ***** válasza:
95%
#6 remélem azóta azért altatókkal villanyfénynél el mersz aludni
2014. okt. 23. 14:55
 8/10 anonim ***** válasza:
Van
2014. okt. 23. 15:04
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Ne adjátok fel! Elmesélem az én történetemet.

1 éve voltam együtt a barátnőmmel, de nem voltam boldog, csak úgy elvoltam mellette. Sokat veszekedtünk, nekem esett apró dolgokért, szexuális életünk 0 volt. Nem csaltam meg egyszer sem ezt leszögezném. Aztán megismertem egy csodálatos lányt. Okos volt, vicces, gyönyörű, képes lettem volna otthagyni a barátnőmet érte. Próbáltam felé közeledni, de tudta, hogy kapcsolatban vagyok, ezért nem akarta venni a jeleket. Barátkoztunk egy ideig, aztán neki lett barátja, ami pokolian rosszul esett, így megszakadt minden, én pedig maradtam a régi, rossz kapcsolatomban további 8 hónapon keresztül. Nem telt el nap, hogy ne gondoltan volna rá, de volt egy biztos pont, kapcsolat az életemben. Aztán nagy nehezen kiléptem belőle, és ez volt életem legjobb döntése. Rá két hétre újra találkoztam a lánnyal, és minden ott folytatódott ahol abbamaradt, a második randin már egy pár voltunk. Soha ennyire szerelmes és boldog még nem voltam mint vele, fel nem fogom, miért voltam együtt az exemmel.Szóval ne adjátok fel srácok!!

2014. okt. 23. 15:07
 10/10 anonim ***** válasza:
Van
2014. okt. 23. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!