Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIuk, ferfiak! A 2 csaj kozul melyik?
Egy kinezetre 10/10es cicababa, folyton ki van rittyentve, mindig valami szexi cicikidobos, vagy tapados minicucc van rajta. Altalaban pletykalni szokott a baratnoivel, vagy bulizik, strandol, vasarol, etterembe jar.
Vagy egy 10/8 as csaj, o is szep, aranyos, de nem az a tipikus cicababa, ad a kinezetre, de nem olyan szinten, mint az 1.csak. Vele azonban jokat lehet viccelodni, hulyeskedni, ritkan jar bulizni, es nem az a tipikus pletykalkodo tipus.
ilyen kérdéseknél mindig mérget merek rá venni, hogy a kérdező mindig magát alacsonyabb szintre helyezi egy skálán :D
szóval kedves 8 pontos, szép csaj, inkább te kellenél :)
kevés az infó és hiányoznak az igazán negatív ismérvek. voltam én hogyismondjam igen jóban egy ilyen cicababával(kb mint az 1.),ugyanakkor (rátérve a 2.ra) egy nem fullos de azért szépnek mondható sokak szerint hű de barátságos csajt is ismertem aki meg fasorba se vett, vagyis abba talán igen de emberszámba kevésbé
szóval összetetteb ez annal hogy mindenki játsza bölcs embert és rávágja okoskodva hogy a 2.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!