Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan, hogy utólag megbántad, hogy kosarat adtál? Milyen a kapcsolatod most vele?
Igen.
Semmilyen kapcsolatunk nincs.
Nem úgy fogalmaznék, hogy megbántam. Nagyon nagyon jó ember aki maximális energiát tud fektetni egy kapcsolatba. Biztos nagyon jó pár lett volna de soha nem tudtam beleszeretni. Pedig rengeteget lelkiztünk, gondoltunk egyet és beültünk a kocsiba, bejártuk az országot csak úgy spontán és mindig tudtunk miről beszélni. De az érzelmek nem voltak meg a részemről hónapok után sem, így elengedtük egymást.
Tudom, hogy nagyon jó lett volna vele kapcsolatban, tipikusan olyan pasi aki a csillagokat is lehozza. Nyilván emiatt egy kicsit "megbántam" de tudom, hogy nem lett volna boldog a kapcsolat mert nem tudok olyannal együtt lenni akibe nem vagyok szerelmes.
Jóban vagyunk egyébként a mai napig. Ami tök érdekes, hogy miután lezártuk a dolgot rá pár hónappal mind a ketten megtaláltuk a nagy Ő-t akivel a mai napig együtt vagyunk. Abszolút semmi érzelem vagy vonzalom nincs már közöttünk, néha megiszunk egy kávét, évente egyszer-kétszer dolgozunk meg segítünk egymásnak de ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!