Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Komolyabb férfiak! Fiatalabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyabb férfiak! Fiatalabb lányokkal mennyire mernétek belevágni egy kapcsolatba?

Figyelt kérdés

20 évesen nem mondom azt, hogy mindent tapasztaltam már de nem vagyok kezdő. Tanulok, mellette ha tudok dolgozok is, más vagyok mint a többi velem egykorú lány. Szeretem ha egy férfi tényleg férfi és felnézhetek rá, sajnos 23-24 éveseknél ezt az érzést nem igazán tapasztalom. Komolyabb kapcsolat mennyire lenne normális akár 25-30 év felettivel?

Tudom hogy a társadalom reakciója vegyes mindenféle kapcsolatban, de most akár hasonló kapcsolatok érdekelnek. Meddig jutottatok el?

2020. máj. 7. 22:36
1 2 3 4
 31/32 anonim válasza:
0%
Nekem csak jóval fiatalabb barátnőim voltak eddig! Nagyon jól elvoltunk, soha sem jelentett problémát a nagy korkülönbség (főleg hogy jóval fiatalabbnak látszom a koromnál!:) egy baj volt az összes volt tini barátnőimmel, idővel megcsaltak .... Ennek ellenére most is szívesen járnék fiatal lánnyal :)
2020. máj. 9. 14:47
 32/32 Kustany ***** válasza:

A legnagyobb szerelnem 21 évvel volt fiatalabb nálam.

Gyönyörű 10 évünk volt.

Nem kell félni a kortól.

Ha valaki csak 5-10 évvel idősebb nálad, az nem egy nagy korkülönbség.

Én magamról annyit tudok, hogy kb 30 éves koromig elég tacskó voltam. Te energiával, de tacskó, akkor is ha két gyerek apja voltam közben.

okt. 10. 01:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!