Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Komolyabb férfiak! Fiatalabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyabb férfiak! Fiatalabb lányokkal mennyire mernétek belevágni egy kapcsolatba?

Figyelt kérdés

20 évesen nem mondom azt, hogy mindent tapasztaltam már de nem vagyok kezdő. Tanulok, mellette ha tudok dolgozok is, más vagyok mint a többi velem egykorú lány. Szeretem ha egy férfi tényleg férfi és felnézhetek rá, sajnos 23-24 éveseknél ezt az érzést nem igazán tapasztalom. Komolyabb kapcsolat mennyire lenne normális akár 25-30 év felettivel?

Tudom hogy a társadalom reakciója vegyes mindenféle kapcsolatban, de most akár hasonló kapcsolatok érdekelnek. Meddig jutottatok el?

2020. máj. 7. 22:36
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
27%

Én 26 éves vagyok, a barátnőm 19. A szüleim között 8 év van, akkor házasodtak össze amikor apa 31, anya 23 volt. A nagyszüleimnél 10 év van, papa 30, mama 20 volt. Jól megvolt/megvan mindkét páros ott is.

Ma már nem házasodunk 20-25 évesen, nem lesz gyerek akkor, de ezek az 5-10 évek simán beleférnek. (Nyilván nem most 26 évesen a 10 év lefelé, de 30-35 évesen igen.) A barátnőmben is pont ilyen érettebb embert ismertem meg. Például nem iszik alkoholt egyáltalán (nem betegség miatt nem), ami nekem egy nagy pluszpont volt. De sok ilyen kis apróság van még vele kapcsolatban, amiért belsőre tetszik.

2020. máj. 8. 08:24
 22/32 anonim ***** válasza:
75%

Én 20 voltam, a párom 30 mikor összejöttünk. Több éve tart a dolog, már együtt is élünk.

Ehhez viszont az kellett (szerintem), hogy az életben ugyanott tartsunk, ugyanazt akarjuk, és ez nagyon sokszor nem korfüggő... Már mindketten főállásban dolgoztunk, fiatal korom ellenére én is a komoly kapcsolatokat kultiváltam, nem csak az volt bennem, hogy f*rkaljon meg egy idősebb pasi mert az milyen jó lesz. A páromnak voltak már komoly kapcsolatai, előtte nekem is, szerintem fontos hogy mindketten tudjuk miből áll egy párkapcsolat. Viszont sose volt házas, és gyereke sincs... Nem is szeretne már. Én sose akartam.

Például olyan 30 éves férfival, aki már elvált, vagy esetleg gyereke van, nem álltam volna le papás-mamást játszani, meg úgy egyébként se. De randiztam olyan 30 éves férfival, akinek csak alkalmi kapcsolatok jöttek össze addig... eszméletlenül megbízhatatlan volt, gyorsan kuka lett a vége... Viszont tetszettem olyan 21-2 éves fiúnak is, akinek már gyereke volt, mondtam, hogy köszönöm, nem. :)

De minket sose szóltak meg az ismerősök, rokonok, barátok, senki, mert tudják hogy egy kapcsolat nem attól működőképes hogy a felek egy idősek-e vagy nem.

2020. máj. 8. 09:48
 23/32 anonim ***** válasza:
58%
Minden 20 éves lány azt gondolja, hogy ő érettebb, mint a többi.
2020. máj. 8. 09:53
 24/32 anonim ***** válasza:
0%

23.

Aki nem iszik alkoholt saját döntés nyomán, nem jár bulizni (ennek ellenére nagy baráti köre van), tudja már mi szeretne lenni és tesz is érte, a családja gazdag de ennek ellenére eljárni nyári munkázni, 19 éves koráig szűz volt mert nem akarta siettetni olyannal a dolgot akit nem szeretett, az elég érettnek számít neked? Vagy mondd el akkor mester, hogy mik a kritériumok.

2020. máj. 8. 10:10
 25/32 anonim ***** válasza:
61%

Hát nem ezektől lesz valaki érett :D

Egy érett nő alkalmanként, mértékkel miért ne ihatna alkoholt? Miért ne bulizhatna? Miért ne fekudhetne le a szerelmével mondjuk 17 évesen, ha képes arra, hogy normálisan védekezzen? Miért lesz valaki érett attól, mert nyáron dolgozik valamit?

Szerintem marhára nem ezektől a dolgoktól függ. Én 15 évesen azt gondoltam, hogy marha érett vagyok, mert azokat a dolgokat simán hoztam, amiket írtál. Nem ittam, holott a barátnőim minden hétvégén be voltak nyomva, nem buliztam, rendesen tanultam a suliban, tudtam mit akarok, komoly egyetemre készültem. Volt is egy párom, akiről azt gondoltam, hogy majd örökké tart. Aztán persze 17 éves koromra iszonyatosan sokat változott az egész személyiségem.

Az ilyen "én marha érett vagyok 20 évesen" típusú csajok szoktak úgy járni, hogy összejönnek egy hasonló pasival, lenyomnak együtt 7 évet, aztán elkezd sírni, hogy igazából ő nem élte ki magát.

Nem mondom, hogy nincs kivétel, de kevés.

A legtöbb embernek 20 évesen nincs kiforrva a személyisége és még marha sokat változik. És az, hogy valaki hogy gondolkodik, milyen kommunikációs skilleket fejleszt, hogyan oldja meg a problémáit, sokkal inkább mutatja, hogy mennyire érett, mint az, hogy nem iszik meg nem bulizik.

2020. máj. 8. 10:19
 26/32 anonim ***** válasza:
0%

25.

"Egy érett nő alkalmanként, mértékkel miért ne ihatna alkoholt?"

Mert a családomban volt alkoholista és rám ez nagy hatással volt. (Lásd: Amit te is írtál, hogy valaki hogy gondolkodik, hogy oldja meg a problémáit.)

A bulikat egyszerűen nem szeretem.

Lefeküdhet a szerelmével 17 évesen. Félreértetted. Én azt mondom, hogy ne feküdjön le akármilyen jött-menttel 17 évesen, csak mert cikinek érzi hogy még szűz.

A munkától azért, mert az is a felnőttség egyik jele, hogy valaki minél jobban önmagát tartja már el és az, hogy hogy bánik a pénzzel. Ettől önmagában valaki még nem lesz felnőtt, de ennek hiányában sem lehet az.

Most csak azt mondod, hogy mindenki érettebb az 5-10 évekkel korábbi önmagához képest. De ez nem összehasonlítási alap, hogy 20 évesen nem voltam érett, mert most 30 évesen érettebb vagyok. Valamihez viszonyítani kell. Mondjuk a saját korosztályodhoz képest. Én is biztos előbbre leszek 5 vagy 10 év múlva érettségben, mint ahogy te is.

Mi a kiélés? Az össze-vissza kefélés? A bebaszás-drogozás? A buli az irritáló hangos zenével? Vagy mire gondolsz? Engem ezek sosem érdekeltek. Nem megtartóztatom magam, hanem egyszerűen nem érdekeltek ezek.

"És az, hogy valaki hogy gondolkodik, milyen kommunikációs skilleket fejleszt, hogyan oldja meg a problémáit, sokkal inkább mutatja, hogy mennyire érett"

Pipa.

2020. máj. 8. 10:33
 27/32 anonim ***** válasza:
73%

Nem igazán értem miért veszed ennyire magadra :D Lehet ez is érettség kérdése, nem? Annyit írtam, hogy "minden 20 éves azt gondolja, higy érettebb a koránál"

Nyilvánvalóan van benne túlzás, hiszen nem lehet igaz valóban mindenkire, de elég érthető, hogy mit akartam kifejezni.

Te pedig rögtön magadra vetted és elkezded bizonygatni, hogy márpedig te mennyire marhára érett vagy. Oké. Legyen.

2020. máj. 8. 10:43
 28/32 anonim ***** válasza:
0%

Pont ez jutott aztán eszembe, hogy már a 25-öst is csak kötözködésből írtad és inkább nem veszem magamra, mert úgy sem tudod megítélni milyen vagyok.

----

Ezeket pedig mindenki magára veszi. Ha egy férfi azt írja, hogy minden nő kva, te is magadra veszed. Vagy hogy (tegyük fel 25 éves vagy) minden 25 éves nő idióta. Vagy minden szőke idióta, stb. Vagy szemüveges. Az emberek magukra veszik ezeket.

2020. máj. 8. 10:49
 29/32 anonim ***** válasza:
63%
Nem kötözködésből írtam, hanem azért, mert ez a véleményem. Az meg nem az én bajom, ha minden szart magadra veszel.
2020. máj. 8. 12:27
 30/32 mikeXxX ***** válasza:
Szerintem a legtöbb "idős" partner csak szexelni akar majd veled semmi többet sem aki viszont többet is el tudna képzelni veled az nem csak ezt fogja mutatni lásd majd itt pl mennyi jelentkező lesz. 40f
2020. máj. 8. 23:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!