Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyabb férfiak! Fiatalabb lányokkal mennyire mernétek belevágni egy kapcsolatba?
20 évesen nem mondom azt, hogy mindent tapasztaltam már de nem vagyok kezdő. Tanulok, mellette ha tudok dolgozok is, más vagyok mint a többi velem egykorú lány. Szeretem ha egy férfi tényleg férfi és felnézhetek rá, sajnos 23-24 éveseknél ezt az érzést nem igazán tapasztalom. Komolyabb kapcsolat mennyire lenne normális akár 25-30 év felettivel?
Tudom hogy a társadalom reakciója vegyes mindenféle kapcsolatban, de most akár hasonló kapcsolatok érdekelnek. Meddig jutottatok el?
Én pont a fiúk-férfiak terén érzem ezt. Mindenhol megpróbálják azt sugározni, hogy igazi férfiak, közben meg anyától kérnek pénzt, kaját, mosást, mindent. Ha én úgy indulok neki egy kapcsolatnak, hogy teljesen önálló vagyok, akkor nem szeretnék egy olyan fiúval beszélgetni akinek a legfontosabb témája a bulik, kondi és egyebek. Fontos az hogy valaki karbantartsa magát de sokkal jobban érdekel, hogy mi történt vele, milyen tervei lennének pl a hétvégére (hova menjünk el vagy épp otthon mit csináljunk) mintsem az hogy a bulikban, hány csajt tud összeszedni.
Az egy másik, hogy nem én szeretnék az anyja lenni. Nem én szeretnék csak főzni, egy rosszabb napon vagy a szülinapomon örülnék ha elkészítené a kedvencem (ami mellesleg marhaegyszerű)
Nem szoktam bizonygatni, hogy mennyire vagyok komoly vagy mennyire nem, általában magam adom. Általában én nem alkotok magamról véleményt, csak ha nagyon erőltetik, de eddig mindenki azt mondta hogy nagyon nem úgy gondolkozok, mint egy 19-20 éves. Sokkal inkább előrelátób próbálok lenni, próbálok következetesen cselekedni. (Néha megesik hogy nem sikerül, mint mikor épp megveszem a harmadik tábla csokit)
Fiatalabb komoly lánnyal igény veled nem.
1) "más vagyok mint a többi velem egykorú lány"
MINDEN lány ezt mondja kivéve aki felismeri hogy neki is ugyanúgy vannak hibái. Onnan kezdődik az érettség.
2) Nem koron hanem emberen múlik kire lehet felnezni. Van ismerősöm aki 21 évesen a saját céget vezette, van aki 30 évesen is egy nagy gyerek. Érdekes hogy te egy egész korosztályt altalanositasz a koruk alapján miközben pont azt várod hogy téged ne a korod alapján altalanositsanak.
Énis ismertem olyat aki 24 évesen egy igazán hatalmas céget vezetet, mégse volt benne semmi komolyság..
Vannak olyan kivételek amiket felmutattál de ha most szétnézel egy egyetemen, a fiúk hány százaléka gondolkodik komolyabban előre? Hogy mi lesz mondjuk 2-3 év múlva, mit hogy csináljon az elkövetkezendő 1-2 évben? Mert szerintem nem sok... Tudok mondani énis példát 40 éves csávóra, akinek a legnagyobb baja maga a nők voltak, mert buták és nálam is így indított.. Aztán ha elmondtam, hogy nem szeretnék ismerkedni, akkor már számítottam rá, hogy énis “buta leszek”
Nem azt kértem hogy hozz elő valószínűtlen példákat, csak hogy belémköss..
Sajnálom, hogy itt sok lány azt gondolja, hogy érettebb az átlagnál mert neki hamarabb megjött, de ha elolvastad volna az utána lévő válaszom, akkor az is leeshetett volna, hogy nem én magamra mondom ezt. Egyedül magamra azért vagyok büszke, mert míg sokan otthon halmozzák a csekkeket, én mindet betudom fizetni és eltudom magam látni, úgy hogy közben még egyetemen is tanulok. Sok felnőtt meg önmagát nem képes ellátni, úgy hogy “csak” dolgozik és nincs családja.
"Vannak olyan kivételek amiket felmutattál de ha most szétnézel egy egyetemen, a fiúk hány százaléka gondolkodik komolyabban előre?"
Elég nagy részük. Nem véletlenül mentek egyetemre... Te mégis miben gondolkozol komolyabban?
"Hogy mi lesz mondjuk 2-3 év múlva, mit hogy csináljon az elkövetkezendő 1-2 évben?"
Hát, nekem az egyetemista csoporttársaim közel fele volt komoly kapcsolatban. Néhányuknál már az eljegyzés is megvolt. Több, mint a felüknek már az is, hogy hova mennek gyakorlatra, milyen szakirányon fejezik be az egyetemet és mit akarnak konkrétan dolgozni.
Tényleg az a helyzet, hogy páran megdicsértek és szépen beleélted magad a kis álomvilágodba. Nem attól lesz feltétlenül komoly valaki, főleg huszonévesen, hogy valamit elért és azt várja el a másiktól is. Ismerek olyat, aki a putriból jött kb. és értelemszerűen huszonévesen még otthon lakott az egyetem mellett. És voltak olyan ismerőseim is, akik alá odatolták a lakást. Most ők ettől érettek lettek? Nem.
Az nagyon szép, hogy te dolgozol és mellette csinálod az egyetemet, de ettől még nem vagy érett. Attól sem, hogy páran jó fejek voltak veled szemben és ilyen cuki dolgot mondtak.
Érdekes, nekem tele voltak a fiú évfolyamtársaim komoly tervekkel és ambíciókkal. Te csak nem akarod megtalálni őket.
"Nem szeretnék egy olyan fiúval beszélgetni akinek a legfontosabb témája a bulik, kondi és egyebek. Fontos az hogy valaki karbantartsa magát de sokkal jobban érdekel, hogy mi történt vele, milyen tervei lennének pl a hétvégére (hova menjünk el vagy épp otthon mit csináljunk) mintsem az hogy a bulikban, hány csajt tud összeszedni."
Itt van leírva a problémád kérdező: hogy valahogy te mindig kondis-bulis srácokkal kerülsz ossze és ez bizony rajtad múlik. Ne mondd hogy csak ilyenek vannak mert elég sok korodbeli komoly lány talál normális kapcsolatot ahol közösen kezdik építeni az életet, nemcsak beleulnek a készbe. Te valamiért csak a kondi és bukihuszarokat veszed észre majd belőlük leszűröd hogy nincs normális fiú.
Sokat mutat a komolysagodrol hogy a hétvége előre megtervezése és a csekkbefizetes szerinted annak számít :D
Szerintem meg azzal nincs semmi baj ha egy hoszonéves élni szeretne (bulizni, ide-oda menni, jól érezni magát és nem halál komolyan venni az életet) Persze legyen az embernek céljai és haladjon előre az életben de miért kéne huszon évesen úgy élni és viselkedni mintha minden csak a munkáról meg a szervezettségről szólna. Majd ráér akkor amikor már olyan életszakaszban van amikor az ember már kicsit lenyugszik meg megáll hogy az átlagos hétköznapjait élje. 40 évesen nem fogsz tudni annyi mindent megtenni mint huszonévesen.
Persze kérdező az a te dolgod ha már 20 évesen a háztartás meg a karrier a legfontosabb de ilyen fiatalon ne várd el ugyan ezt minden "fénykorát élő" huszonévestől
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!