Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért mások az elején? Más is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mások az elején? Más is ünnepli egyedül a házassági évfordulóját?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

4 éve vagyunk házasok.

A férjem és én nagy szerelemből házasodtunk , igazából semmi gond nincs a kapcsolatunkkal, ugyanúgy szeretjük egymást mint régen csak elkoptak a kedves gesztusok tőle.

Ne gondoljatok drága ajándékokra vagy extra dolgokra kifejezetten tetszett, hogy frappáns volt az elején...pl. egy szép levél szülinapra és hasonlók.

Mára sajnos odáig jutottunk, hogy nemhogy elkoptak ezek a szívmelengető dolgok hanem már azt sem tudja , hogy épp milyen nap van :/

2 éve beszéltem vele erről azt mondta, hogy ő úgy nőtt fel hogy ezeket gyerekkorban bem tartották neki így nem is nagyon számít. És tényleg így volt, sosem volt ajándék se szülinapomra se karácsony se semmi és nem is igénylem, de az már rosszul esik, hogy a napot sem tudja , főleg egy házassági évfordulónál :/

Amúgy meg minden nap jó, mert fogja a kezem ha ülünk, átölelve fekszünk az ágyon , mindig szed virágot, főz mos takarít magától is , mindig mondja hogy nagyon szeret. Én vagyok a hülye , hogy mégis fennakadok ilyen dolgon?

Azóta amúgy nem mondtam neki ezt ( akkor sem veszekedve, csak kérdeztem) nem is mutatom csak úgy magamban szomorkodom alkalmakkor.

Ha nem számít neki akkor az elején miért volt olyan frappáns ami úgy tetszett? Mièrt nem mondta hogy ez van? Legalább a napokat tudná, elhiszem hogy ő így nőtt fel de én meg nem...olyan nehéz csak annyit megtenni, hogy tudja legalább a házassági évfordulónkat?

2020. máj. 6. 19:34
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

mivel 2 éve hoztad fel utoljára, valószínűleg úgy van vele, hogy biztos téged se érdekel

ha te igényled, akkor mondd el neki, hogy neked ez jól esne és ajándék nem kell, de örülnél ha észben tartaná a szülinapod meg az évfordulótokat

magától erre nem fog rájönni, neki nem ez a természetes és nem gondolatolvasó, szóval ha neked ez fontos, akkor jelezd felé

a leírásodból úgy tűnik, hogy jó a kapcsolatotok, szóval biztos nem azért koptak ki ezek, mert már nem érdekled

2020. máj. 6. 21:39
 2/9 anonim ***** válasza:
88%

Hidd el, ez sokkal jobb, mintha évfordulóra hazaállítana egy csokor virággal, de év közben csak szenvedés lenne mellette.

Ez nem bír akkora jelentőséggel a férfiak számára, ahogy egyéb évforduló sem.

N.

2020. máj. 9. 18:29
 3/9 anonim ***** válasza:
81%

Nokent ugy latom, sok nonek fontosak ezek a kulsosegek, de a vilagon a legkonnyebb onzo szemetladanak lenni es utana viraggal, ajandekkal vasarolni jo lelkiismeretet. Aki nem ilyen, az oszintetlennek erzi.

Es amugy minden ferfi az elejen nagyon igyekszik meghazudtolva magat a nore jo benyomast tenni, de aztan ez elkopik. Viszont ha tudod, hogy szeret, hogy egyebkent fontos vagy, akkor nem szabad ezen keseregni vagy kikenyszeriteni valami unneplest.

2020. máj. 9. 19:41
 4/9 anonim ***** válasza:
76%

". Én vagyok a hülye , hogy mégis fennakadok ilyen dolgon?"

igen

2020. máj. 9. 20:04
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Nalunk hasonlo a dolog, en erre azt mondanam hogy jol mukodo boldog hazassag. A ferjem szamontartja a szulinapjaimat is, igyekszik emlekezetesse tenni, hazassagi evfordulonk meg nem volt (hosszu jegyesseg volt) viszont az osszejovetelunk evfordulojat minden evben elfelejtjuk mivel gyorsan telnek a napok hetek, atsiklunk felette, nonapra es valentinnapra juszt se hoz semmit,szimpla szombaton siman kapok egy csokor viragot.Ezek a spontan kis dolgok hidd el sokkal fontosabbak.

Amugy pedig a ferfiak celozgatasokbol nem ertenek, jovore mondd h szivem 3 nap mulva lesz az evfordulonk, foglaljunk asztalt egy etterembe? Orulnek ha egyutt lennenk es megunnepelnenk. Szerintem szeret a ferjed es azt fogja ra mondani h persze!

Ha nem jott volna a koronavirus, en mar elore mondtam h szulinapomra csaladi kirandulast szeretnek egy jo ebeddel megkoronazva egy kellemes teraszon. Igy neki sem kell agyalni es olyan lesz, mint amilyet szeretnek.

2020. máj. 9. 20:45
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!! :)
2020. máj. 9. 21:28
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem vagy hülye,aki azt mondja azzal vannak bajok.

Sokan megiregyelnék a kapcsolatotokat,de nálunk is már a szeretetnyelv éa odafigyelünk egymáséra.

Párom szeretetnyelve az érintés, nekem nem annyira ..sőt minimálisan igényleg, de tudom hogy ő nagyon ezért igyekszem figyelni rá.

Az én szeretetnyelvem az ajándék. Én sem nagy ajándekokra gondolok hanem apró kis meglepikre. Én minden héten többször meglepem őt valamivel,mert én igy tudom kifejezni a szeretetem a legjobban.

Pl a táskájába belerejtek egy positet szeretlem felirattal, ha elmegyek vásarolni mindig eszembe jut a kedvenc csokinából is tenni a kosárba. Aprósagok de mégis sokat számit ha valakinek ez fontos.

Neked az,így neki is fontosnak kell lennie, hiába nem így nőtt fel.

2020. máj. 9. 22:08
 8/9 A kérdező kommentje:
Én is így gondoltam...hogy azzal, hogy ő megtartja a kezdeti szokásait amik nem is kerülnek semmibe, azzal magától sem vesz el nekem pedig ad vele , de így csak elvesz. Mert ha ő így nőtt fel, amit nekem kéne elfogadnom akkor hol van a kölcsönös dolog, hogy én hogy nőttem fel vagy szoktam meg előző kapcsolatból és amit neki kéne elfogadni. Pedig aztán tényleg nem kell nekem semmi tárgyi dolog, mint a legtöbb nőnek :/
2020. máj. 10. 12:18
 9/9 A kérdező kommentje:
Amúgy pont ugyanez van mint nálatok...én odafekszem mellé mert igényli hogy ölelve feküdjünk mindig , megölelem ha elmegyek mellette és puszit adok, vagy végigsimítom a hátát, mert ő így szereti. Nekem is jó , de én ezeket nem szoktam meg viszont tudom , hogy őt boldoggá teszi. Amúgy egyszer régen "leszoktam" erről hát meg is lett jegyezve hogy már biztos nem szeretem ,mert nem csinálom..ő meg lerázott egy "így nőttem fel" -el. :/
2020. máj. 10. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!