Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha még csak egyszer találkoztunk, de már azt
akarja, hogy chateljek a lányával?
Figyelt kérdés
Ismerkedek egy férfival és eddig csak egy randink volt. Ott nagyon szimpatikus volt. Viszont van egy lánya. Természetesen, amennyiben halad a kapcsolat, akkor szeretnék jó kapcsolatot kialakítani a lányával. Viszont még egy randi után ettől messze vagyunk. Az elmúlt napokban mindig mondja, hogy írjak a lányának facen vagy írjak neki e-mailt. Szerintem először az lenne a normális, ha találkoznánk(de nyilván az se most). Arról nem is beszélve, hogy a lányának se hiszem, hogy az a vágya, hogy egy vadidegen nővel chatelgessen. A férfi mindig mondja, hogy mennyit mesélt rólam a lányának és szeretne velem beszélni. Ez is elgondolkoztatott, mert ha ezt minden nővel eljátsza egy randi után, akkor nem normális szerintem. Hiába mondom neki ezeket, nem fogja fel. Felejtős lenne ez az ember?
Én is attól félek őszintén szólva, hogy hogy neveli a kislányt egy ilyen elmebeteg. Szegény gyerek.
2020. máj. 6. 18:22
13/21 anonim válasza:
Eleve teljesen felesleges gyerekes emberrel kezdeni. Nagyon kevés esetben jön be, ez még nyilvánvalóan bolond is mellé.
2020. máj. 6. 18:32
14/21 anonim válasza:
Uristen, itt tenyleg ennyire gyulolkodok a nok?
Valojaba ilyenek vagytok vagy csak igy arc nelkul vagytok ennyire negativak...? Arcal meg adjatok a tundert!
2020. máj. 6. 18:53
15/21 anonim válasza:
Hogy lehet egy gyerekes apat igy lathatatlanba leirni?
2020. máj. 6. 19:01
16/21 anonim válasza:
Nem normális. Én lehet nem is találkoznék vele többet.
2020. máj. 6. 20:25
17/21 anonim válasza:
Kíváncsi lennék,hogy a válaszolók közül ki keresett gyerekkel párt? Jó,első randi után gyerekes ismerkedés nemigazán jó ötlet,de szó sincs arról,hogy ezért elmebeteg lenne. A gyereke fontos számára,ezért olyan párt szeretne akivel elfogadják egymást.
2020. máj. 6. 22:02
18/21 anonim válasza:
#14 Honnan tudod, hogy ezek mind női válaszolók? A pasik is simán szokták egymást ekézni.
2020. máj. 6. 22:13
19/21 anonim válasza:
Ne haragudj de egy gyereket hogy lehet annak kitenni hogy akivel egyszer randizott, annak rögtön bemutatja? Hány mamajelöltet mutathatott már be neki mégis? Ez mitől felelős szülő?
2020. máj. 7. 00:16
20/21 anonim válasza:
Ha nem egyeznek az elveitek valóban felejtős.
Hogy jó döntés-e első randi után emlegetni a lányával történő megismerkedést nem tudjuk.
Az is lehet,hogy a férfi eddig nem ismerkedett mással, eleve a szempontjai között szerepelt,hogy csak olyannal ismerkedik akiről úgy gondolja,hogy a lányával kölcsönösen elfogadják egymást.
Kérdező, ha Neked nem tetszik ez, mondtad Neki, Ő ragaszkodik az ismerkedéshez ennek ellenére akkor hagyd. Vélhetőleg a jövőben is lenne konfliktus emiatt.
Én sem tartom ezt helyesnek - gyerekes szülőként ismerkedtem-, de ha Ő ehhez ragaszkodik Neked a kezedben a döntés a továbbiakhoz.
Egyébként se érzem azt az átütő vonzalmat a Részedről irányába.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!