Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek nagyon gáz hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nagyon gáz hogy ilyet játszunk azzal akivel nem is találkoztunk?

Figyelt kérdés

Facen akadtunk egymásra, megvolt az összhang és olyan üzeneteket váltunk mintha együtt lennénk.

Letisztáztuk, hogy komolyan nem lesz belőle semmi, ő sem akar kapcsolatot és én se, de még szexre se járunk össze.

Mindketten 30 felett vagyunk.

Mit gondoltok rólunk?

2020. ápr. 9. 08:03
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Jókat nevetünk rajta.
2020. ápr. 9. 08:05
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Mi lenne ebben gáz? Levelezőpartnerek vagytok, ami a barátság egyik formája. Rengetegen csinálnak hasonlókat, akár eltérő földrészeken élő emberek is hosszasan leveleznek egymással, a találkozás reális esélye nélkül, mert jól megértik egymást, kellemes dolog egy lélekben közel álló másikkal "beszélgetni". Vagy nézz meg egy hétköznapi YouTube vloggert, aki az életét az egész Internettel megosztja és rajongói vannak a világ minden tájáról, rendszeresen írnak neki. Ebben a helyzetben sincs esélye a találkozásnak, mégis mindenki szívesen és anyagi érdekeltség nélkül csinálja. Egyszerűen jó érzés a gondolatainkat, érzéseinket megosztani másokkal, aki meghallgat. Ilyen az emberi természet.
2020. ápr. 9. 08:18
 3/12 anonim ***** válasza:
65%
Dilis szerelem kb. ez jutott eszembe. 😜 Tuti összejöttök addig-addig játszadoztok! :))) Sokszor lesz komoly a semmiből is mikor nem tervezik, mert önmagukat adják. Amikor meg csak komolyat akarnak, nem sikerül. Én legalábbis így szoktam járni.
2020. ápr. 9. 08:23
 4/12 A kérdező kommentje:

Nem jól értelmezted a kérdést. Mi ilyesmiket mondunk egymásnak:

X: Sör a hűtőben ha hazaérsz én addig a kozmetikában leszek majd érkezem ;)

Y: Pont olyan mintát hagyj meg rajta mint múltkor és siess vissza :P

2020. ápr. 9. 08:25
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit.
2020. ápr. 9. 08:41
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Gáz. Óvodában játszanak ilyen papás-mamást.
2020. ápr. 9. 09:10
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Semmi értelme.
2020. ápr. 9. 09:52
 8/12 anonim ***** válasza:

Szerintem is gáz, de nem azért, mert nem találkoztatok. Ha nem akartok egymástól semmit, akkor végképp nincs értelme ezeknek a beszélgetéseknek.

Amúgy mi tart vissza ettōl? Nem jösztök be egymásnak, vagy félelem?

2020. ápr. 9. 10:12
 9/12 anonim ***** válasza:
#4: Ez így már más. Lényegében egy kétszereplős szerepjátékot játszotok egymással. Vannak telefonra letölthető japán játékok, amelyek virtuális partnert szimulálnak, lehet velük kedveskedni, veszekedni, stb. Lényegében ezt csináljátok, csak egymással. De ha mindketten élvezitek ezt a játékot, akkor szerintem miért ne? Lényeg csak, hogy egyikőtök se vegye komolyan.
2020. ápr. 9. 10:32
 10/12 anonim ***** válasza:
Szerintem poén. Gáz akkor lesz, ha egyikőtök, és csak az egyikőtök kezdi másként gondolni, többet gondolni bele mint játék.
2020. ápr. 9. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!