Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van egy sràc aki nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy sràc aki nagyon tetszik, még nem találkoztunk, de rettegek, hogy nem fogok tetszeni neki, ez normális?

Figyelt kérdés
Neten ismertem meg, ő kedves, nyílt, kreatív, nagyon jó a humora, és külsőre is vonzó.Nekem viszont nincs elég önbizalmam, a karantén előtti èletem sokkal jobban hozzásegített ehhez, mos viszont sem kívül( nem, nem vagyok túlsúlyos),sem belül nem vagyok egyensúlyban.Nagyon fèlek, hogyha találkozunk, nem tudok felszabadult lenni, csak kevésnek érzem magam hozzá.

2020. ápr. 27. 23:45
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Mit gondolsz mi lenne a helyes?

Mivan ha mégis tetszel neki? Tudsz majd mit kezdeni a helyzettel?

2020. ápr. 27. 23:52
 2/4 anonim ***** válasza:
66%
Nem. Ahelyett hogy kapcsolatba ugranál, érdemes lenne egyensúlyba hoznod magad kívül-belül, ha már így megfogalmaztad a problémát.
2020. ápr. 28. 00:27
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Felesleges ezen rettegni, ha tetszel neki úgyis haladni fogtok, ha nem, akkor meg úgyse tehetnél semmit. Legyél csinos és normális többet nem tudsz tenni.
2020. ápr. 28. 01:48
 4/4 anonim ***** válasza:

A másodikkal ellentétben azt gondolom, pont helyrehozhat egy JÓ! kapcsolat. Egy rossz persze a föld alá döngölhet.

Végére egy elcsépelt okosság: Aki mer az nyer!

2020. máj. 3. 06:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!