Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltál már csúnya emberbe beleesve? Normális, hogy szeretem (? ) pedig nem is tetszik?
Egésznap csak rá gondolok. Nem tudnám megfogalmazni, hogy pontosan mit kedvelek benne és miért nem tudom kiverni a fejemből, de elég rossz érzés.
Hosszú és bonyolult lenne leírni az egész sztorit, de a lényeg, hogy 7 éve (14 évesen) és most 21 évesen is elcsavarta a fejemet. Pedig egyáltalán nem helyes, úgy nézki, mint egy gnóm vagy inkább a Harry Potterből Dobby...és mégis bármit megtennék, hogy vele lehessek.
Nyilván nem a külső a lényeg,de szerintem igenis fontos, hogy legalább 1-2 dolog legyen a másikon,ami tetszik.
2 is volt, az egyik szintén dobbyra hasonlított, vagy inkább egy faunra, hosszú kecske-lóarc, furcsa fülek.
A másiknak apró kerek feje volt, hatalmas görbe orra, nagyon hegyes fülei..
Simán lehetne vonzódni valakihez, akit nem találsz szépnek.
Voltam, de akkor nyilvánvalóan nem tartottam annak.
Ráadásul ő nem az adottságai alapján lenne ronda, hanem azért, mert borzalmasan elhagyta magát, és ez az utóbbi években csak egyre durvább lett. (Mármint, amiket hallottam róla, azok alapján tudok nyilatkozni az utóbbi évekről.)
Végül is azért nem lett kapcsolat, mert ő nem akarta, nem azért, mert kiszerettem volna belőle a külleme miatt.
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!