Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok ti mennyire lennétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti mennyire lennétek türelmesek?

Figyelt kérdés
Ha összejönnétek egy fiúval akibe beleszerettek és kiderül róla h túl gyorsan elmegy a szexben(mint én:(( ) ti mennyire lennétek türelmesek vele és hogyan próbálkoznátok hogy ez megváltozzon.Mert én most ott tartok hogy nem merek új kapcsoltba kezdeni mert tartok tőle h nem fogja majd megérteni.
2010. júl. 28. 21:47
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
....BlacktigerXXX... tetszett a válaszod :) és remélem úgy lesz.
2010. júl. 28. 22:17
 12/15 anonim ***** válasza:
Az én barátom is mindig gyorsan ment, távkapcsolatban éltünk, de ha együtt voltunk hetekig, akkor se változott. Miután vége lett a kapcsolatnak, felkeresett egy orvost, aki segített neki, felírt neki gyógyszert, egy darabig kellett szednie, a gyógyszer segítségével hozzá tudott szokni, hogy sokáig bírja, majd később abbahagyhatta a gyógyszert. De pontosan nem tudom ki volt az orvos és a részleteket, de van rá megoldás:)
2010. júl. 28. 22:33
 13/15 anonim ***** válasza:
22.23-as vagyok, de nem ez miatt szakítottunk, teljesen más ok miatt, emiatt nem szakítottam volna vele soha :)
2010. júl. 28. 22:34
 14/15 anonim ***** válasza:
gyakorolgassd azt hogy lehet visszatartani a barátom is csinálta,vagy próbálj másra gondolni,szünetet tartani a szex közben .. addig izgatod a lányt aztán vissza aztán megint izgatod stb.. maszturbálásnál próbáld elsajátítani azt,hogy nehezebben menj el..v szex elött verd kis 2szer akk talán jobb lesz:D
2010. júl. 28. 22:58
 15/15 anonim ***** válasza:

Helló!

Én azt kell mondjam, hogy teljesen csak a fiún múlik hogy meddig bírja.

Nekem is volt egy időben ilyen problémám a legelső barátnőmmel, de úgy oldottuk meg, hogy volt, hogy egyszerre két óvszert használtunk, így kevesebb inger érte a farkamat, és tovább bírtam. Fontos tudni, hogy mióta ki tudom verni magamnak, azóta csak az időre gyakoroltam mindig. Nem estem túlzásokba, de fél óránál rövidebb ideig ritkán csináltam, és az átlag egy óra volt.

Amit a két óvszerről írtam, amellett még fontos szerintem, hogy agyban is eltereld a gondolataidat. Ne arra gondolj éppen, hogy álmaid nőjét dugod, hanem valami semleges, vagy inkább negatív dologra. Persze ezt elég nehéz néha, ha ott libeg az orrod előtt két jó cici, vagy egy formás segg, de egyszerűen csak csukd be a szemed és képzelj el egy hegyi tájat, vagy egy focimeccset, vagy a dédidet, vagy egy undorítóan rusnya nőt. Lelankadni ezeketől nem fog miközben csináljátok, de az agyadat erősen eltereli arról, amit éppen csinálsz, szóval a barátnőd élvezetéből nem von le semmit.

Pózok terén azt tudom ajánlani, hogy bármennyire is szerelmeskedni akartok, kerüljétek a misszionáriust egy ideig, és térjetek át olyanokra, amikben lehetőleg nem látjátok egymást, vagy minél kevésbé értek egymáshoz. A lovagló akkor jó, hogyha a lány nem dől rád, hanem függőlegesen lovagol, amíg te vízszintesen fekszel, illetve a fordított lovaglót is ajánlom még, amikor ő háttal van neked, de ugyanazt csinálja, mint a sima lovaglóban. A kutya is jó, legalább az arcát nem látod, csak rá ne nézz a formás seggére, és a csípőjén túl ne nagyon szorítsd magadhoz semelyik testrészét.

25/F

2010. júl. 28. 23:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!