Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire nézik le azt, ha egy lezbi pár úgy viselkedik párjával nyilvánosan, mint egy hetero?
Olvasom wattpadon a jó kis meleg stroykat, milyen édesek már, de ők úgye két férfi. Én a melegeket jobban elfogadom,mint a lezbiket, holott én is lezbi vagyok. De nem tudom hogy nyilvános helyen viselkedhetek-e úgy párommal, mint egy hetero. Mennyire nézik le?
Még nem vagyok felnőtt, párom sincs, de szeretek a jövőben gondolkodni, főleg most hogy csak nemrég éreztem meg milyen igazán szeretni vkit. De ez mellékes...xd
Mivel természetellenes, ezért nyilván megbotránkoztató, ezért nem provokálnám a környezetemet.
Főleg, ahol gyerekek is vannak.
#1 köszi, hogy javítottál. Elöszőr "sz"el írtam, de nem tartottam helyesnek, de akkor "sz"-el kell. Hadílábbal állok, a helyesírással ezért le is vagyok súlytva. Na mind1.
#2 én tartanám természet ellenesnek, csak éppenséggel nem megszokott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!