Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedik így?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Van egy fiú barátom, évek óta. Mindig is éreztem köztünk valami szikrát. Nekem is volt párom, neki is. Egy nem régi beszélgetésünk során bevallotta, hogy bánja, hogy nem jött velem össze, amikor egyedül voltam és hogy visszacsinálná, ha lehetne. Pedig lehetett volna rá lehetősége. Én próbáltam kimutatni, hogy tetszik. Most szintén egyedül vagyok, bevallotta, amit már rég vártam, és ami mindig is kérdőjel volt számomra. Ennek ellenére most sem lép. Nem tudom eldönteni, hogy fél tőlem, vagy mi baja van. Volt már egy pár barátnője, nem annak a félős típusnak ismerem. Mi lehet a probléma? Tapasztalt már valaki ilyet? Fiúk/Férfiak véleményére is kíváncsi vagyok.
2020. ápr. 15. 00:03
1/6 anonim válasza:
Lehet, hogy annyira nem gondolta komolyan. Vagy közben lett új csaj, aki érdekli.
2020. ápr. 15. 00:10
2/6 anonim válasza:
Valószínűleg fél és nem adtál neki elég löketet ahhoz hogy megtegye azt a lépést. Tudja hogy te mit érzel, pl. hogy szeretnél randizni? Írtad hogy régebben is próbáltad kimutatni hogy tetszik neked, de nem esett le neki akkor sem. Úgy tűnik direktben meg kell mondani neki vagy nem fogja fel.
A rosszabb eset ha nagyon tutyi-mutyi és félős, ebben az esetben neked kell vezetnőd őt. A probléma ezzel, hogy olyan érzés lesz mintha egy 5 éves kisgyerek lenne, aki nem találja fel magát a világban, te pedig az anyjaként próbálod segíteni.
2020. ápr. 15. 00:17
3/6 A kérdező kommentje:
Elmondtam neki, igen, mikor ő is bevallotta, hogy bánja , hogy régen nem jöttünk össze. Más csaj sincs a képbe mert arról tudnék. Szóval nem értem. Már azon gondolkoztam, hogy lehet azért fél mert kicsit komolyabb vagyok? Ő állandóan olyan csajokat szedett fel akik csak kihasználták.
2020. ápr. 15. 07:51
4/6 anonim válasza:
Lehet, de nincs értelme találgatni. Ha már úgyis bevallottátok ezt egymásnak, azaz a nehezén túlvagytok, akkor beszéld meg vele hogy mi a helyzet így köztetek, szeretne-e majd találkozni/megpróbálni együtt, eltud-e képzelni titeket vagy hasonló (most sajnos a járvány keresztbe tesz). Azt is meglehet beszélni hogy akar-e kapcsolatot egyáltalán a közeljövőben. Ha igenek a válaszok, azt is meglehet nyugodtan kérdezni hogy akkor miért nem lép?
Mivel magától nem teszi, fel kell hozni és beszélni róla.
2020. ápr. 15. 08:23
5/6 A kérdező kommentje:
Kb 2 hónapja lett vége a kapcsolatomnak, én már lezártam az egészet, mellettem állt. Mikor felhoztam , hogy mégis mit szeretne, azt válaszolta, hogy nem akarja elsietni az egészet. De én nekem ez fura. Aki szeretne velem lenni, teperne mert egy az hogy megbánta hogy nem jött velem össze és most itt lenne az ideje, hogy bizonyítson, a másik hogy egyedül vagyok és újra lehetne esélye. Én se azt mondtam, hogy egyből legyünk kapcsolatba, de ha nem találkozunk abból semmi se fog kialakulni. Ezt helyeselte is. De a régi dolgok miatt nem érzem, hogy pont nekem kéne kezdeményezni, úgy érzem neki kellene lépnie. De hát én nem erőltetem, csak nem értem őt, nem tudok rajta kiigazodni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!