Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a nő 10/hanyas nektek?
2020. máj. 5. 14:39
1/18 anonim válasza:
Hanyas vagy, te disznó? 6-7, képtől függ.
2/18 anonim válasza:
Nekem is 6-7. Inkább a 7 felé húz.
3/18 anonim válasza:
Nem szeretek pontozgatni, de nekem, nőként, nagyon vonzó, tehát olyan 10\8-9.
4/18 anonim válasza:
8-9. Dögös még úgyis, hogy nem tetszenek a szőkék
5/18 anonim válasza:
8-9, de nagyon hideg a tekintete, semmi kedvességet nem látok rajta. Lehet csak ezek a képek ilyenek.
6/18 anonim válasza:
Én is olyan 7-8n pontot tudnék adni, és egyetértek azzal, aki felemlegette a ridegséget, valamiért nem érzem azt, hogy olyan kis bájos lenne. De lehet, hogy csak a beállított képek miatt van így, és rákényszerítettek egy imázst, amit folyton produkálnia kell. Meg hát számításba kell venni a sok sminket, illetve az esetleges Photoshopot is.
7/18 A kérdező kommentje:
6-os vannak interjuk ahol mosolyog, aranyos, van férje is, de neki ez a szerepe szerintem, egy flegma, rideg, büdös r((banc.
2020. máj. 5. 15:33
8/18 A kérdező kommentje:
Már mint színésznő, modell az. Ez a szerepe, olyan flegma, lekezelo képeket tud vágni, van egy sorozat, the girlfriend experience nézzétek meg a cuckold jelenetet 😂 egy büdös q***t játszik... Nem bájos a csaj, hanem egy mocskos kis, betörni való p***a. Már így amit játszik, való életben nem tudom milyen.
2020. máj. 5. 15:38
9/18 anonim válasza:
Szerintem szép, érdekes arcvonásai vannak, nem tömeg. Bár a testét nem látni a képeken de nőként mondom hogy 10/9. Csak azért nem 10et adok rá mert számomra néhány képen kissé ijesztően néz és mert az "álomnő" (amúgy heteró vagyok😁) számomra nem ilyen típus. De ennyi.
10/18 A kérdező kommentje:
Szerintem egy nőt a maga kategóriájában kell értékelni, nekem 9-es (talán mert idősebb nálam nem 10), nekem sem bájos, inkább dögös, jó csaj. De nem ilyen nővel élném le az életem (nem mintha lenne rá esélyem). De a 6 (és talán a 7 is) pont azért szerintem lealacsonyito, ez nem egy átlag tucatcsaj. Jellegzetes vonasok, azok a szemek...
2020. máj. 5. 17:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!