Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem is az 5 ugrott be :D
Átlag alsó határa.
Ez fogós kérdés. Ha jelenleg a túl súly miatt ilyen az arcod akkor valószínűleg javítana rajta a fogyás. Emellett egy szép test sose hátrány. Persze csak ha nem tolja túl valaki mert izomból is megárt a sok.
Az biztos hogy "szebb" kategória lennél az én ízlésem szerint vékonyabb karakteresebb arccal. De nehéz megmondani valójában mit hoz egy fogyás.
10/3
Nekem sem arcra, sem kisugárzásra sem igazán vagy vonzó.
Szerintem mi eléggé hasonlítunk, csak én vékony vagyok. De alapvetően a fejformád, az orrod, a szemed olyasmi, mint az enyém. Nekem is magas homlokom van.
Photofeeleren van 1-2 képem, ami 7-8-as, de a legtöbb 5-ös, tehát átlagos. Próbáld ki.
Igen, van rajtam vagy 15 kg túlsúly, vékonyabban szerintem sokkal jobb pasi voltam.
KIsportolva meg főleg jobb lennék, eléggé béna a testem.
VIszont 2m felett vagyok.
5 vagy 6, semmiképp nem az 5 alsó határa.
Nyilván ezt nem annyira szuper hallani, mint a 9-10et,így inkább kifejtem a véleményem.
Aranyos vagy a képen, mosolyogsz, ez szimpatikus. A testalkatoddal sincs bajom, nekem még ideálom is a mackós. Viszont nem az vagy, akit megjegyeznek az emberek mert csúnya, de nem is egy 9-10es, akit meg azért jegyeznek meg, mert kiemelkedően jóképű. Kommentedre reagálva, nekem nem tetszenél jobban kisportolva sem,esetleg egy picit vékonyabb arccal és picit több borostával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!