Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők mikor magassarkú-kosztüm van rajtatok 1-10skálán hányas az önbizalmatok?
Igen, a kettő nyilván nagyon összefügg!
Szóval:
szürke kosztüm: 7-es önbizalom szint
tengerészkék kosztüm: 8-as önbizalom szint
Amennyiben jónevű tervező cucca, akkor +1 pont mindkét esetben, a lapos talpú 2 pont levonás
Összehasonlításul, farmer 4 pont
Általában amikor magassarkúban+valami csinos szoknyában vagyok, az magával hozza, hogy egyrészt a teljes öltözékem passzol, másrészt meg valószínűleg olyan jellegű eseményre megyek, amire "kicsípem" magam, így például valószínűleg lesz rajtam smink is (általában nincs), és a hajam is esélyes, hogy be lesz lőve (általában jó, ha egyáltalán megfésülöm). Szóval igen, az összhatást figyelembe véve általában ilyenkor egy sokkal csinosabb önmagam vagyok, amit nem csak én látok a tükörben, hanem az ismerőseimnek is feltűnik, ez pedig mindenképp növeli az önbizalmam. Szóval nekem jellemzően ilyenkor az önbizalmam a maxon szokott lenni.
Plusz igen, amit mondott az egyik válaszoló, a magassarkú viselése akaratlanul is megváltoztatja a testtartást, szerintem biológiai képtelenség görnyedten, slamposan járni egy tűsarkúban, az egyensúlyod megtartása érdekében kihúzod magad, elegánsabban, méltóságteljesebben mozogsz (mert pl félsz attól, hogy kificamodik a bokád, és ettől lassabban jársz, jobban odafigyelsz a mozgásodra), ez pedig ránézésre simán kelthet olyan illúziót, hogy valaki "a föld felett lebeg" önteltségében.
0
Nagyon kellemetlenül érzem magam benne
Mivel nem az én stílusom, 1-es lenne az önbizalmam.
Alapból csak szoknyákat hordok, de A vonalút, lapos cipővel. Abban mosolygok és vidám vagyok. Magassarkúban 5 perc után olyan szörnyeteg lesz belőlem, hogy nem igaz. Utálom magam benne.
180 centi magasság mellé nem tartom indokoltnak a magassarkút még különlegesebb eseményekre sem. Ha valamiért mégis abban vagyok, akkor kb fél óra vagy 300 méter séta után majdnem sírok, mert ömlik a vér a lábfejemből és örülök, ha másnap fel tudok venni egy normális cipőt.
A kosztümökben, alkalmi ruhákban baromira szorongok, nem az én stílusom. Általában kényelmetlenek, sokszor hülye anyagból vannak, izzad bennük az ember, szúrnak, dörzsölnek, szűkek. Farmernadrágban, sportcipőben, kapucnis pulóverben érzem jól magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!