Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők mikor magassarkú-kosztüm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők mikor magassarkú-kosztüm van rajtatok 1-10skálán hányas az önbizalmatok?

Figyelt kérdés
Úgy vettem észre még a szerenyebb nők is ilyenkor szinte a föld felett lebegnek
2020. máj. 1. 19:36
 1/10 anonim ***** válasza:
42%

Igen, a kettő nyilván nagyon összefügg!

Szóval:

szürke kosztüm: 7-es önbizalom szint

tengerészkék kosztüm: 8-as önbizalom szint

Amennyiben jónevű tervező cucca, akkor +1 pont mindkét esetben, a lapos talpú 2 pont levonás

Összehasonlításul, farmer 4 pont

2020. máj. 1. 19:41
 2/10 anonim ***** válasza:
97%
A föld felett lebegés azért picit túlzás, de tény és való, hogy magassarkú cipőben csinosabbnak érzem magam. Nem tudok benne gyorsan menni, tehát kvázi kikényszeríti a lassabb, nőiesebb mozgást.
2020. máj. 1. 19:46
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem pont olyankor van mínuszos tartományban - nem elég, hogy ronda vagyok, még egy rakás feszengő szerencsétlenség is, ha ilyeneket kényszerülök viselni. Kevés van, amit jobban utálok ennél.
2020. máj. 1. 19:50
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer járkálj pár órát magassarkúban, aztán rájössz, hogy miért.
2020. máj. 1. 19:52
 5/10 A kérdező kommentje:
5-ös miért olyankor mi tórtenik?
2020. máj. 1. 19:54
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Általában amikor magassarkúban+valami csinos szoknyában vagyok, az magával hozza, hogy egyrészt a teljes öltözékem passzol, másrészt meg valószínűleg olyan jellegű eseményre megyek, amire "kicsípem" magam, így például valószínűleg lesz rajtam smink is (általában nincs), és a hajam is esélyes, hogy be lesz lőve (általában jó, ha egyáltalán megfésülöm). Szóval igen, az összhatást figyelembe véve általában ilyenkor egy sokkal csinosabb önmagam vagyok, amit nem csak én látok a tükörben, hanem az ismerőseimnek is feltűnik, ez pedig mindenképp növeli az önbizalmam. Szóval nekem jellemzően ilyenkor az önbizalmam a maxon szokott lenni.

Plusz igen, amit mondott az egyik válaszoló, a magassarkú viselése akaratlanul is megváltoztatja a testtartást, szerintem biológiai képtelenség görnyedten, slamposan járni egy tűsarkúban, az egyensúlyod megtartása érdekében kihúzod magad, elegánsabban, méltóságteljesebben mozogsz (mert pl félsz attól, hogy kificamodik a bokád, és ettől lassabban jársz, jobban odafigyelsz a mozgásodra), ez pedig ránézésre simán kelthet olyan illúziót, hogy valaki "a föld felett lebeg" önteltségében.

2020. máj. 1. 19:56
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

0

Nagyon kellemetlenül érzem magam benne

2020. máj. 1. 20:12
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem hordok magassarkut,utálom
2020. máj. 1. 20:55
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Mivel nem az én stílusom, 1-es lenne az önbizalmam.

Alapból csak szoknyákat hordok, de A vonalút, lapos cipővel. Abban mosolygok és vidám vagyok. Magassarkúban 5 perc után olyan szörnyeteg lesz belőlem, hogy nem igaz. Utálom magam benne.

2020. máj. 1. 21:39
 10/10 anonim ***** válasza:
87%

180 centi magasság mellé nem tartom indokoltnak a magassarkút még különlegesebb eseményekre sem. Ha valamiért mégis abban vagyok, akkor kb fél óra vagy 300 méter séta után majdnem sírok, mert ömlik a vér a lábfejemből és örülök, ha másnap fel tudok venni egy normális cipőt.

A kosztümökben, alkalmi ruhákban baromira szorongok, nem az én stílusom. Általában kényelmetlenek, sokszor hülye anyagból vannak, izzad bennük az ember, szúrnak, dörzsölnek, szűkek. Farmernadrágban, sportcipőben, kapucnis pulóverben érzem jól magam.

2020. máj. 1. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!