Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a házasság, gyerek nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a házasság, gyerek nem boldogság, akkor mégis miért csinálják annyian?

Figyelt kérdés
Sokszor olvasom azt hogy a boldogság saját magunktól függ. De aki egyedül van, azt senki nem öleli át sem, illetve megerősítést sem kap arról hogy jó-e. Amikor nekem ez a dolgok nincsenek jelen az életemben, mindig irigykedek, hogy másokat persze szeretnek, és főleg akiknek gyerekük is van, őket már sose fogják ott hagyni sem.
2020. máj. 4. 20:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
50%

10

Pont èn is ezt mondom. Aki úgy gondolja hogy a csalàd és gyerek teher az ne szaporodjon.

2020. máj. 4. 22:55
 12/14 anonim ***** válasza:
A 6-os tökéletesen összefoglalta a véleményem.
2020. máj. 5. 10:35
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem boldogság. Akinek nem az, az őszintén nem tudom, miért megy bele. Lemondásokkal jár, és szerintem ezt csak az tudja igazán elfogadni, és a helyzetet bokdogan megélni, aki maga vágyott rá. A többi meg szenved. Nézzétek neg a gyerekvállalás topikot, mindig szenved neg rinyál valaki. Borzalom. (igen, van gyerekem, kettő is, még mielőtt)

Egyetértek azokkal, akik szerint sokan azért vállalnak még mindig gyereket, mert "kell", "így szokás", "ez az élet rendje", "mert most ez következik". Nem pedig azért, mert szeretnék. Na, ők szenvedni fognak, de sajnos a gyerekeik jobban.

32N

2020. máj. 5. 11:05
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinek mást jelent a boldogság. Keresd meg a tiédet, és éld meg.
2020. máj. 5. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!