Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek még szerelmes kapcsolatok?
Én egy megértő,átlagos srác vagyok.A lány aki nekem tetszik nem tudja,hogy tetszik nekem,de szerintem én is tetszek neki,amikor beszéltem vele,hogy miért ne alakulhatna ki kettőnk között egy kapcsolat, egyszerűen kiröhögött,de később visszajött ugyanezzel.Kicsit rosszul éreztem magam emiatt.Aztán eltelt egy hónap úgy hogy nem voltunk együtt és már se iránta se mások iránt nem érzek ilyesmit,mintha kitaszított volna a szerelem.És sajnos hiába próbálkozok,nem találok megértő lányt.Velem van a baj?
Köszönet azoknak,akik ezt végigolvasták,várom a tanácsokat :)
Megint itt^^ Ne haragudj, de unatkozom. :$ Szólj, ha ne írkáljak... :D Ne fogok megsértődni. :)
Azóta a lány már nem is keresett? Mondtad, hogy később ő jött vissza ugyanezzel a dologgal. Mondtad neki, hogy nem fog menni a dolog?
nem haragszom,am.
mondtam neki,hogy megbántott,aztán egyébként megint kiröhögött csak ezt nem írtam oda
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!