Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek még szerelmes kapcsolatok?
Én egy megértő,átlagos srác vagyok.A lány aki nekem tetszik nem tudja,hogy tetszik nekem,de szerintem én is tetszek neki,amikor beszéltem vele,hogy miért ne alakulhatna ki kettőnk között egy kapcsolat, egyszerűen kiröhögött,de később visszajött ugyanezzel.Kicsit rosszul éreztem magam emiatt.Aztán eltelt egy hónap úgy hogy nem voltunk együtt és már se iránta se mások iránt nem érzek ilyesmit,mintha kitaszított volna a szerelem.És sajnos hiába próbálkozok,nem találok megértő lányt.Velem van a baj?
Köszönet azoknak,akik ezt végigolvasták,várom a tanácsokat :)
Hát, én egy szerelmes kapcsoaltban élek, a te definíciód szerint, és még sok hasonlót látok magam körül :)
lehet siránkozni, meg lehet tenni ellene! Itt olvasom az oldalon, "minden nő k.rva, csak a pénz kell nekik", de TI választotok ilyeneket. "az összes pasi bunkó, csak azt akarja..." de TI válaszottátok őket...
Minden csak azon múlik, megtalálod-e a megfelelő személyt, aki jön, ha jönnie kell :)
Hát, azért, mert te most éppen nem vagy senkibe sem szerelmes, már egy kemény hónapja, és mert egy lány nem viszonozta az érzelmeid, attól még létezik...
hány éves vagy 13?
Szia!
Szerintem a csaj azért nevetett ki, mert zavarba jött a hírtelen jött kérdés miatt..:)
És nem...Nem veled van a baj, mások is vannak így ezzel. Én azt ajánlom, hogy ne keresd azt, aki majd meghozza neked a szerelmet...Te szerinted!... Rám is úgy talált a szerelem, hogy gondolni sem gondoltam volna, hogy pont azzal a fiúval leszek együtt akivel éppen együtt vagyok..:)
Várj csak türelmesen, hidd el megtalál az akit a sors neked szánt! :)
15/L
Velem is ez van... csak én lány vagyok. Én is szerettem volna egy sráctól többet, de nem tudta mit akar stbstb... Később meggondolta magát vagy nem tudom, de elkezdett közeledni. De nem lett belőle semmi. Akkor ott valami megtört bennem... :\ Azóta képtelen vagyok bárkit is szeretni, pedig lett volna rá néhány alkalom...
Lehet, hogy annyira félünk az elutasítástól ezek után, hogy képtelenek vagyunk szeretni? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!