Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek még szerelmes kapcsolatok?
Figyelt kérdés
Én egy megértő,átlagos srác vagyok.A lány aki nekem tetszik nem tudja,hogy tetszik nekem,de szerintem én is tetszek neki,amikor beszéltem vele,hogy miért ne alakulhatna ki kettőnk között egy kapcsolat, egyszerűen kiröhögött,de később visszajött ugyanezzel.Kicsit rosszul éreztem magam emiatt.Aztán eltelt egy hónap úgy hogy nem voltunk együtt és már se iránta se mások iránt nem érzek ilyesmit,mintha kitaszított volna a szerelem.És sajnos hiába próbálkozok,nem találok megértő lányt.Velem van a baj?
Köszönet azoknak,akik ezt végigolvasták,várom a tanácsokat :)
2010. júl. 28. 18:52
12/45 A kérdező kommentje:
barátaim szerint nekem csak önbizalom kell,mert egyébként jó kisugárzású vagyok
2010. júl. 28. 19:59
13/45 A kérdező kommentje:
:D de egyébként én is tartok ettől,csak nem annyira
2010. júl. 28. 20:00
14/45 anonim válasza:
Én is így vagyok vele. Nekem is ezt mondják. :D De ha egyszer már ott tartok valakivel, hogy randi meg minden.. ő már többet akar. Én meg semmit. Mert egyszerűen nem érzek semmit. Már kezd idegesítő lenni... -.-" :)
16/45 A kérdező kommentje:
:) megértem...nekem se jobb a helyzetem engem eddig csak ki akartak használni...
2010. júl. 28. 20:10
17/45 A kérdező kommentje:
(ja)
2010. júl. 28. 20:13
18/45 anonim válasza:
Szegény te... lehet, hogy nem a hozzád illő lányok között keresgéltél eddig. :S Több, mint valószínű... :)
19/45 A kérdező kommentje:
lehet,bár egy ideig mind rendesnek mutatta magát
2010. júl. 28. 20:29
20/45 anonim válasza:
:\ És most mihez fogsz kezdeni..? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!