Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gaz hogy egyut elek egy ferfival mert el tart es mindent meg ad nekem?
Figyelt kérdés
El tart mindent meg ad amit csak kerek. Viszont nem vagyok bele szerelmes csokolozni sem szeretek vele.szexelni is o szeretne sokszor viszont en egy heten kb egyszer megyek bele mert maskep tiszta ideg2020. máj. 2. 23:13
1/14 anonim válasza:
Inkább tanulj meg helyesen írni...
2/14 mikeXxX válasza:
De szép életed lehet 😆 bocsi de szerintem szar lehet.
4/14 anonim válasza:
Jól teszed, felesleges a komoly kapcsolat.
5/14 anonim válasza:
Végül is a piócák is azért szívják más vérét mert anélkül életképtelenek. Ez gondolom veled is így van
6/14 anonim válasza:
Úgy néz ki neked ez maradt a túlélésre. Ha az eszedből kellene eltartanod magad, akkor már éhen haltál volna 🤦♂️
8/14 anonim válasza:
Mindenki úgy baxa el az életét, ahogy akarja.
9/14 anonim válasza:
Gáz. Te túl buta vagy, ez nem a te asztalod.
Vagy tanuld meg előadni a szerelmes, szexéhes mucikát, vagy készülj arra, hogy gyorsan kiteszi a szűröd a szexhiány miatt. Az első okosabb ribi lecsapja a kezedről.
A másik, hogy ha csak eltart, az kevés. Olyat keress, aki mellett megszeded magad. Szülinapra lakás, karácsonyra autó, tudsz eltenni bőven pénzt egy számlára, megcsináltatja a melled, a szád, elvégre a tested a tőkéd.
10/14 anonim válasza:
Gáz. Hogyan lehet egy férfi olyan szánalmas hogy ilyen sötét noert fizet, ahelyett hogy venne minőségi asszonyt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!