Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez a képzet miért van még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a képzet miért van még mindig meg pár férfi fejében?

Figyelt kérdés

Tehát többször olvasom, hogy egyes férfiak fejében élnek olyan képek, hogy "csúnya férfival úgysem fog össze jönni egy nő sem".

De nap mint nap látunk példát, hogy az alacsony kövér férfi a párjával sétál, a magas, gebe srác sétál a párjával, a pávabzi sétál a párjával, a kapa fogú kócos is, stb.

És többségében nem csúnya nőkkel.

És ez a nőkre is igaz.

Mégis az ember sokszor olvassa a rossz májú kommenteket, éppen ezért nem értem.

Vannak férfiak, akik nem gazdagok, nem is a legszebbek, nem is nagy a farkuk, mégis van nőjük, aki nem biztos, hogy érdekből van az adott sráccal.

Akkor mégis miért kell még mindig osztani az észt?

2020. máj. 2. 17:15
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
68%
Nekem a magas gebe srac az mondjuk a gyonyoru szexi kategoria, ha szeles a valla es kemeny kis izmai vannak. Arra ertem, hogy eleve nem sorolom a rossz kategoriaba. En kommersz mucus vagyok, a joisten adta, nem az en izlesem.
2020. máj. 2. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!