Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak akik őszülnek, van hogy randira befestik a hajukat hogy jobb benyomást keltsenek?
AZ öszülés mindkét nemnél genetika, független az egészségi állapottól.
Van ilyan ismerös, aki 16 évesen már teljesen fehér hajú volt, más meg 70 évesen is fekete.
Biztos van olyan férfi, aki festi a haját (nem feltétlen randi elöttre) meg van, aki nem.
Ha normális módon teszi, akkor nem feltünö, és sokkal pozitívabb benyomást kelt, mint a nem szépen öszülö valaki.
Az őszüléssel totál semmi problémám nem lenne. Talán még jó tulajdonségokat is lehet társítani hozzá. Tiszteletet parancsoló.
A kopaszodás az már nagyobb gond.
Nekem egész életemben hosszúkás hajam volt, de amikor elkezdtem őszülni, akkor nem szarakodtam, hanem életemben először 38 évesen lenyírtam magam kopaszra. Azóta is úgy hordom a hajam, nullás géppel hetente-kéthetente végigmegyek rajta.
Mert a kérdés is valahol erről szól, ezért mondom hogy szerintem ez sokkal méltóságteljesebb egy férfinak, mint festetni a haját. A kopaszsághoz pedig hetek alatt hozzá lehet szokni, nem leszel más ember tőle.
KB 27 évesen nekem is mint általában mindenkinek a halántékomnál kezdtem, most 35 é évesen szerencsére még mindig csak oldalt de annyira nem vészes még.
Nem rejtegetném csak akkor ha csak szexre menne ki a dolog, hosszútávú kapcsolatban felesleges
"Festeni szerintem baromság, mert nagyon feltűnően látszik, aki festi a haját "
Ez nagy tévedés, egy jól, szalember által festett hajon nem veszed észre! Persze, ha otthon valami gagyi vacakkal festi a haját valaki, az messziröl látszik, a rendesen festettet negm közelröl sem lehet látni.
Mellesleg rengeteg vezetönek, politikusnak, meg egyéb fontosabb beosztásban lévö valakinek festve van a haja, csak nem veszi észre senki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!