Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én akadok ki azon, hogy manapság 12-13 éves lányoknak pasijuk van, ebből kifolyólag már szexuális életet is élnek ilyen fiatalon?
Figyelt kérdés
Még mielőtt belém kötnétek,van msn-m,és ott ilyen fiatal lányok a szokásos szerelmes vallomásokat írják ki a közös üzenőbe a pasijuknak.Várom a normális válaszokat!2010. júl. 28. 17:19
11/20 anonim válasza:
Nekem is van barátom és mi sem fojtatunk szexuális életet -.- azért mert korábban érő tipusok vagyunk nekemkell mindjárt a szexre gondolni .. pf.
L/13
14/20 anonim válasza:
A a folytatjuk nem j hanem ly!!!!!:D
16/20 anonim válasza:
Nekem is van Barátom több is volt már de még szűz vagyok mert nem fekszünk le minden barátommal...
13/L
17/20 anonim válasza:
Engemis feltud idegesíteni a dolog..és sajnos elszomorító hogy egyre több az ilyen..de szerintem még 14-16 évesense kéne elkapkodni a szexet..
19/20 anonim válasza:
Nekem még nem volt pasim. Őszintén szólva gázul érezném magam, ha 13 évesen egy fiúval egymás kezét fogva sétálgatnánk. Persze én is sokat álmodozom erről, de akkor is... Nekem még elég, ha csak facebookon meg néha szünetben hülyülünk egy jót.
13/L
20/20 anonim válasza:
Nem kell minden apróságon kiakadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!