Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok arról, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok arról, ha a másik fél megtiltaná ezt?

Figyelt kérdés
Ismerkedés közben rátok szólna, hogy kevesebb vicces képet küldjetek neki. Ha elfogy a téma, szeretem feldobni a beszélgetést vicces képekkel. Az előző barátom egyből fogta az “üzenetet” és ő is küldött valami nagy hülyeséget, amin lehetett nevetni. De ez most így eléggé lelombozott, hogy az elején korlátoz, pláne ilyen kis piti dologban.
2020. máj. 1. 20:06
 1/7 anonim ***** válasza:
83%
Nem mindenki szereti a vicceket, de ha már most korlátoz, akkor gondolj bele hogy mi lesz később.
2020. máj. 1. 20:17
 2/7 anonim ***** válasza:
97%

Most megtiltotta vagy csak annyit kért, hogy küldj kevesebbet? Nem mindegy.

Lehet, hogy annyit küldesz, hogy őt már idegesíti.

2020. máj. 1. 20:21
 3/7 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem ez egyáltalán nem korlátozás. Tisztában vagy a szó jelentése el? 😅

Lehet nem jönnek be neki azok a vicces képek, amik neked igen és idegesíti a sok spam a beszélgetésben.

A barátom humorral teljesen más, mint az enyém, ha meg mutat egy szerintem vicces képet csak meg vonom a vállam.

2020. máj. 1. 20:26
 4/7 anonim ***** válasza:
91%
Ebben nincs korlatozas egyszeruen nem ertekeli a humorodat. Megszoksz vagg megszöksz
2020. máj. 1. 20:48
 5/7 anonim ***** válasza:
30%
Csak megunta, hogy öntöd rá a baromságokat.
2020. máj. 1. 21:14
 6/7 anonim ***** válasza:
91%

Én már ismerkedésnél dobom azt aki nem tud mit írni, és hozzám vág valami hülye facebookos poént. Ami ráadásul ilyen gagyi, proli baromság.

Ha nincs témája, ne írjon. Ha van, írjon. De az ilyen ótvar viccelődéseket hagyjuk. Egyszer kétszer küldök rá egy mosolygós fejet, aztán ignorálom, aztán megmondom, hogy szar poén és hagyja abba. Ez nem tiltás, csak nem jön be neki a sok hülyeség amit küldesz.

2020. máj. 1. 22:25
 7/7 anonim ***** válasza:
ez elég gáz... "-_- ":D én is imádom a vicces képeket meg mémeket (srác vagyok) én mondjunk csak elvekben korlátozok... de nem is korlátok mert ha valaki meg csinálja akkor az a valaki nem hozzám való... hanem egy kukához...!
2020. máj. 2. 02:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!