Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt már erősen feminista...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már erősen feminista barátnőtök? Mit tapasztaltatok ebből?

Figyelt kérdés
Én kezdettől fogva tudtam, hogy az és teljesen elfogadtam, mivel magam is az egyenlőség híve vagyok. Azt veszem észre, hogy nem tud mit kezdeni a helyzettel. Egyre jobban igényli, hogy én irányítsak. Szerintem az az oka, hogy mellettem szabad, azt csinál, amit akar, így rájött, hogy egyáltalán nem tudja, mit akar.

2020. máj. 1. 16:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
70%
9, Ne szomorkodj, hogy már ráncosodsz, alig vánszorogsz az utcán ennyi idősen, és reggel alig tudsz kikelni az ágyból. Siess keress magadnak hozzád illő csajt, mert ők akik illenek hozzád szintén hamar taccsra fognak menni. De tényleg siessetek. Egyébként nem kell mindenkinek ennyire sietni, mert genetikailag mások az emberek, de csak magadra koncentrálj nehogy kifussatok az időből. Lehet hogy már nincs is spermiumod, azt érzed, te szegényke. Idén házasodj meg, biztos lesz hozzád illő csaj. Sok sikert :)
2020. máj. 1. 19:07
 12/14 anonim ***** válasza:
85%
Nem is ertem ezt a kerdest, valahogy annyira nincsenek ezzel kepben egyesek. Lehet valaki feminista es lehet rovid haju vagy hosszu jarhat szoknyaban, jarhat hijabban, akarhat csaladot vagy eppen nem kell akarnia. A lenyeg a dontes hogy valakinek az eletet nem masok egy tarsadalmi rend vagy egy kövér làszló alakítja nem ők mondjàk meg hogy mi a nőies hanem az egyén a nő. De egy feminista a màsik nem egyenlőségére is kell hogy törekedjen pl ahhoz hogy beleférjen hogy egy nő karriert építsen és ne legyen huly.karirierista pitsanak titulalva kell hogy a ferfiaknak is legyen opcio hogy mondjuk otthon maradjanak es gyereket neveljenek ha amugy szivesen tennek. Ehhez az se art ha a fizetesek is egyenloek es nem arrol van szo hogy ki mondd nagyobbat ki a tokos, meg egy no nekem ne parancsolgasson. En feministanak vallom magam, de a parom szerint nem vagyok az mert akikkel o talalkozott az mar a szelsoseg. Ez azert van mert nem Magyarországon elunk es o se magyar, Nyugaton lenni feminista nem ugyanaz mint Magyarországon... Otthon mar azzal kivered a biztositekot ha azt mered mondani nem akarsz gyereket (en akarok) vagy ha fontos neked a karrier.
2020. máj. 1. 19:59
 13/14 anonim ***** válasza:
65%
"Az a bajom, hogy akkor nem fogsz csendben maradni valószínűleg, hanem szidni fogod a férfiakat, hogy..." - az az igazság, hogy itt egyedül te vagy az, aki nem marad csendben, hanem szidja a nőket, meg kiosztja nekik, hogy x éves korukig mit és hogyan kell csinálniuk. Mellesleg olyan dolgokkal próbálsz érvelni, amik csak a fejedben léteznek.
2020. máj. 1. 20:34
 14/14 anonim ***** válasza:
96%

Kérdező, nem nagyon érted a fogalmakat. Az, hogy valaki feminista, nem jelenti azt, hogy domináns akar lenni a kapcsolatban. Tudom, hogy a média keveri a szart, inkább olvasni kellene.

Nekem pl. az is a feminizmus része, hogy ha te nem értesz valamit, ne mondd azt, hogy én nem tudom, mit akarok. Mert hiába vagy az egyenlőség híve, egy elég híres szexista trope, hogy a "nők nem tudják, mit akarnak". Úgy is lehet valaki feminista, hogy otthon marad 3 gyerekkel, és örömmel várja haza a férjét vacsorával, a lényeg az, hogy az ő választása volt. A férfiak hibáznak ott, hogy azt hiszik, hogy ezáltal a nő kevesebb, és alá van rendelve. Pedig nem nehéz nem lenézni a másikat.

2020. máj. 1. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!