Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, csajok és hölgyek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, csajok és hölgyek, szerintetek? (többi lent)

Figyelt kérdés

Az a problémám, hogy megműtöttek(körülmetéltek egészségügyi probléma miatt), és elötte 15,5 cm hosszú volt, most műtét után pedig már csak 14 cm körüli a hosszúsága a péniszemnek, de a vastagsággal szerintem nincs probléma, az most 5 cm körüli.

Szerintetek jó ez az adat, tudom h nem a méret számít, hanem az h hogyan használom, de egy kicsit levett ez az önbizalmamból, meg hát a műtét után nem néz ki vmi fényesen és ez is eléggé lehangol.

Létszives kort is írjatok!

2010. júl. 28. 16:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Jó,nyilván a kedves kérdező nem a 15 éves lányoknak akar megfelelni,akik lovakkal b*szatják magukat. Némi szexuális kultúrával rendelkező nők belátják,hogy az átlag méret is nagyon élvezetes tud lenni. Szerintem semmi baj nincs a 14 centivel. Aki meg nem tud elélvezni ekkorától, az ne a méretet szapulja,hanem magában keresse a hibát.A legtöbb érzőideg a hüvely elülső részében van,kétlem,hogy van akinek a méhszája bökdösése okoz élvezetet...

18/L

2010. júl. 28. 16:48
 12/16 A kérdező kommentje:
:) köszi elöző, amúgy igen, nem a kis 15éves partyqrvákra bukok akiket 2-3 hónaponta lecserélnek egy másikra
2010. júl. 28. 16:50
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Hagyjad, valami pasi az, aki le akarja járatni a lányokat/nőket. (szokásuk a nőgyűlölőknek, már észrevettem)

Semmi baj nincs veled, nyugalom. :)

2010. júl. 28. 17:17
 14/16 anonim ***** válasza:
Nekem bőven jó lenne a méret. A körülmetélés miatt ne aggódj.Volt egy párom akit körülmetéltek. Nem undorító, nincs hátránya, sőt...26n
2010. júl. 28. 18:08
 15/16 anonim ***** válasza:
Én nekem volt pasim aki a kapcsolatunk alatt esett ét ezen és engem nem zavart.
2010. júl. 28. 18:17
 16/16 anonim ***** válasza:

Teljesen jó méret,nem kell ezen stresszelni!

20/L

2010. júl. 28. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!