Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy pont csak én nem vagyok elég jó senkinek?
Figyelt kérdés
Egyszerűen eddig akárhány férfival találkoztam mindig más nők jobbak voltak a számukra, csak pont én nem vagyok jó senkinek. Előfordult már az is hogy az exem a volt barátnőit dicsérte, hogy ők milyen gyönyörűek.2020. ápr. 30. 10:37
1/13 anonim válasza:
Ezt már kérdezted. Talán valamilyen pszichés betegséged van, ezért nem vagy vonzó a férfiak számára.
2/13 A kérdező kommentje:
Ezt még nem kérdeztem. Lehet hogy kicsit depis vagyok, de ezt az életemben eddig történt dolgok miatt is van.
2020. ápr. 30. 10:42
3/13 anonim válasza:
Nem biztos, hogy nem vagy jó másoknak, egyszerűen csak nem téged kerestek, vagy valami oknál fogva nem éreztek irántad semmi pluszt. Ettől még nem feltétlenül leszel értéktelenebb másoknál. Az, hogy kapcsolatban valaki a volt partnereit dicsérgeti, nyilván lehet megalázó, viszont akkor meg tudod tőle kérdezni, hogy azt akarja-e, hogy változtass valamin, és ha igen, akkor mi lenne az.
4/13 anonim válasza:
Ne hazudozzál, naponta 3x megkérdezed. Azért nem vagy jó senkinek, mert nincs önbecsülésed. Egy rongynak tartod magad és ennek megfelelően kezelnek, nem tudom mit értetlenkedsz rajta, ez így is marad, mert neked derogál kezdened magaddal valamit.
5/13 A kérdező kommentje:
Ha már változtatnék magamon valamit, akkor már nem önmagamért szeretnének, hanem azért mert más lettem. Nem tudom mit változtassak még magamon, mások előnytelenebb külsővel is jobbak mások számára, mint én. Én kitehetem akár a lelkemet is, akkor se leszek elég. Ha valakivel meg nem foglalkozok, akkor meg pont azért nem leszek jó.
2020. ápr. 30. 11:28
6/13 anonim válasza:
Megmutatod magad és mesélsz egy kicsit arról, hogy milyen vagy?
7/13 anonim válasza:
Á, nem fog képet küldeni, és lefogadom, hogy itt sem ismerkedik, csak egy kis figyelemre vágyik, erről szól ez a sírás, semmi többről. Ha valaki társat akar, akkor minden lehetőséget megragad, akár itt is rátalálhat a nagy Ő-re az ember, hiszen ezt az oldalt is ugyanazok az emberek használják, akikkel az utcán, boltban, bárhol összefuthatunk az életben is, nem valami idegen bolygóról szalasztott lények, ergo ez a mondat, hogy "Itt nem ismerkedek!" nem állja meg a helyét.
8/13 anonim válasza:
Beszélgessünk és deritsuk ki h mi a baj veled, már ha van és nem csak pech szériad van férfiak téren.
9/13 anonim válasza:
Tanácsra se vágyik, nincsenek barátai, tehát itt rinyál naphosszat és gyűjti be a sajnálatot azoktól, akik nem ismerik fel a szokásos rinyáját. Ha meg törlik a moderátorok, akkor regisztrál más néven, már 4 féle névről írt privátot. Neki teljesen oké, hogy belülről rohad, egyedül a külseje érdekli, az önfejlesztés már derogálna a kisasszonynak.
10/13 A kérdező kommentje:
Úgy látszik ide már kérdést se írhatok ki. De akkor mire van az oldal?
2020. ápr. 30. 12:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!