Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Úgy látszik, a negyvenesek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy látszik, a negyvenesek pont senkinek nem kellenek, vagy csak én érzem így?

Figyelt kérdés

Egy éve vagyok ismét szingli,és jó megjelenésű és nem lerobbant késői negyvenes létemre, nem tudok olyan párt találni, aki ezt a korosztályt kedveli és kb 25 és 35 év közötti.

Eddig főleg olyanokkal futottam össze, akik vagy csak a huszonévesekkel, vagy csak 55 felett szeretnének ismerkedni.Pont ez az általam keresett korosztály az,aki nem affinis ránk.Pedig nem vagyok durva, sem ide-oda ugrálós.Mindig is monogám voltam, szeretem a meghittséget, az érzelmeket, és a szeretkezést.Igen, a szeretkezést, nem a dugást,,,

Vajon más is tapasztalja ezt, aki negyvenes, vagy korai ötvenes ? Most nem a sugardaddy típusra gondolok, hanem az érzelmeken alapuló kapcsolatra. Köszönöm, aki megcáfolja azt, amit eddig tapasztaltam.

2018. dec. 19. 21:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
36%
az ageism mindig mindenkor jelen volt van lesz..fiatalsag -csak ez számit es nem csak a kapcsolatkeresésben,sexben,egy tizen-huszonevesnek egy harmincas -negyvenes mar öreg,ugyanez van hollywoodban is.madonna mar 1992-ben egy riport alatt megmondta..ha elmultál 40 ásd el magad,nincs számodra hely..sajnos ez van,,az értékek,ki miylen ember,nem számit,csak egyet felejtenek el,,,mindneki aki igy gondolkozik...hogy ma 20-de holnap már 40-50-60..mert ezen aföldön meg senki nem maradt fiatal..csak ebbe bele se gondolnak..ma az ma van-kit erdekel mi lesz holnap? kit erdekel egy középkpru,mikor én fiatal vagyok?? szánalmas
2018. dec. 19. 21:25
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

1.

Ageism.

De azért az idősebb is a fiatalabbat dugná, véletlenül sem a saját korosztályában keresgélne. Ez elég ellentmondásos, hogy ő is ugyanúgy megveti a vele egykorúakat, mint ahogy szerinte a fiatalok is őt. Neki is a friss hús kell ugyanúgy.

2018. dec. 19. 22:30
 3/11 anonim ***** válasza:
70%
most nem ez volt a kérdés...én amugy fiatal vagyok még huszas éveimben járok..de én az embert nézem,számomra vonzo tud lenni egy ápolt negyvenes is ,aki mar élt,tapasztalt és agya is rendben van,mármint az intellektusa.. ,csak azert kicsit sportoljon,ne legyen punnyadt aputestü..,siman felveszi a versenyt egy 18 évessel,aki a kondiban és az instagrammon éli napjait,belül meg üres..mint az agya..
2018. dec. 19. 23:39
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Azért érdekes hogy azon vagy ki akadva késői negyvenesként hogy nem találsz párt, de te is 25 és 35 között keresel...
2018. dec. 19. 23:49
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Na és te miért nem a negyvenesek között keresgélsz...?
2018. dec. 19. 23:55
 6/11 anonim ***** válasza:
64%
30 éves lettem idén... a párom 43. Várni kell :)
2018. dec. 20. 07:40
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Huszonévesként mondom, hogy nem tulajdonítok nagy jelentőséget a kornak, de 10 évnél azért ne legyen nálam idősebb. Párt keresek, és nincs apakomplexusom.

Azért ha 15-20 évvel idősebb, akkor egy teljesen más generáció, más az érdeklődése, más az energiaszintje stb... illetve azért nem akarom természetesen, hogy 20 évvel hamarabb beüssön nála az idôskori demencia, majd pedig elmenjen...

Voltàl fiatal, kiélvezted a fiatalokat, miért nem a saját korodban keresel?

Épeszű nem keres ennyivel idősebb palit kapcsolatra, de szerintem alkalmira sem. Ez van. Lépj túl rajta. Farkald a saját korosztályodat, megsúgom: milliószor nagyobb esélyekkel indulsz.

2018. dec. 20. 09:25
 8/11 anonim ***** válasza:
43%

a legnagyobb hollywoodi sztárok, akik az igazi felnőtt pasikat játsszák és milliók szexszombóluma, mind negyven felett van.

Ha úgy érzed, hogy nem kellesz másnak, mert 40 felett vagy, akkor az csak rajtad múlik, a viselkedéseden és a külsődön

2018. dec. 20. 09:41
 9/11 A kérdező kommentje:

Dehogynem kellenék, de csak a nagyon fiataloknak,főleg a 24 éven aluliaknak. De sajnos nekem nem ők a favoritjaim,hiába.

Egyébként nem vagyok sem külsőleg,sem belsőleg rozzant,nem is hiszik el sokan, hogy ennyi vagyok :)

2018. dec. 20. 10:19
 10/11 anonim ***** válasza:
70%

Én 41F vagyok. Azt én is tapasztalom, hogy nehéz az ismerkedés ebben a korban.

Valaki írta, hogy a fiatal csajokra bukunk. Általánosítani ebben az esetben sem érdemes, én mindenképp hasonló korú társat szeretnék, max. 10 év korkülönbséget tudok elképzelni.

A mi korunkban azért is nehéz már a pártalálás, mert a korombéliek már vagy foglaltak, vagy éppen elváltak és ott van egy vagy több gyerek, én pedig az a típus vagyok, aki saját gyerekeket szeretne.

Amúgy én is érzelmes típus vagyok, hiszek abban, vannak olyan nők, akikkel szeretkezni lehet, nem dugni.

2018. dec. 20. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!