Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Úgy látszik, a negyvenesek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy látszik, a negyvenesek pont senkinek nem kellenek, vagy csak én érzem így?

Figyelt kérdés

Egy éve vagyok ismét szingli,és jó megjelenésű és nem lerobbant késői negyvenes létemre, nem tudok olyan párt találni, aki ezt a korosztályt kedveli és kb 25 és 35 év közötti.

Eddig főleg olyanokkal futottam össze, akik vagy csak a huszonévesekkel, vagy csak 55 felett szeretnének ismerkedni.Pont ez az általam keresett korosztály az,aki nem affinis ránk.Pedig nem vagyok durva, sem ide-oda ugrálós.Mindig is monogám voltam, szeretem a meghittséget, az érzelmeket, és a szeretkezést.Igen, a szeretkezést, nem a dugást,,,

Vajon más is tapasztalja ezt, aki negyvenes, vagy korai ötvenes ? Most nem a sugardaddy típusra gondolok, hanem az érzelmeken alapuló kapcsolatra. Köszönöm, aki megcáfolja azt, amit eddig tapasztaltam.

2018. dec. 19. 21:16
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

#10-es

"Amúgy én is érzelmes típus vagyok, hiszek abban, vannak olyan nők, akikkel szeretkezni lehet, nem dugni."

Biztos vannak, csak nem ebben a kategóriában. :)

2018. dec. 21. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!