Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Haragudnál a párodra, ha az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Haragudnál a párodra, ha az alábbiakat fogyasztaná el egy nap?

Figyelt kérdés

Délelőtt/reggelire: (Minimum 2-3 zsemle felvágottal és fél liter kakaó megtoldva csokival vagy valami kis nasival ami pl lehet kakaóscsiga.)

Délre: 1-2 tányér leves és minimum 2 tányér másodikféle illetve desszert.

Délután: Megint valami hideg étel.

Napközben még chips és csoki.

Vacsora Szintén meleg étel ami ebédre volt hasonló mennyiségben.

2020. ápr. 30. 01:03
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
18%
Ez egy normál étkezés, nem ilyen kákabélű, "van egy kis szelet hús, meg pár szem rizs a tányéron, fúú, de jóllaktam ennyikétől" féle csipegetés. Aztán ennyivel elvegetálnak egész nap.
2020. ápr. 30. 09:34
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Ha állja anyagilag, s mellette aktívan sportol a hölgy, jó alakja van, akkor annyit zabál, amennyit nem szégyell. 🙂
2020. ápr. 30. 09:40
 23/27 anonim ***** válasza:
69%

Igen, mert az azt jelenti, hogy nem nálam eszik. Nálam nincs itthon cukor, csoki, nagyon ritkán van péksüti, kenyérféle, a desszertek is gyümölcsalapúak, néha fagyi vagy túrótorta, popcorn talán van nasinak, de ennyi... Aki ideköltözik, az vagy megszokja vagy felkopik az álla.

Ha nem tolná meg azzal a szarral reggel az inzulinszintjét, napközben sem zabálna mindent össze, illetve ha ebédre húst enne rendesen, akkor sem sóvárogna mindenféle szar után.

2020. ápr. 30. 10:40
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Emiatt haragudni sztem dedós dolog, még akkor is, ha nem értek ezzel egyet. Ezzel nem engem bánt, nagyon max. magát. Az, hogy mennyire zavarna, az nyilván függ sok mindentől. 1. Vannak-e emiatt egészségügyi problémái, 2. Hogy néz ki? (van olyan ismerősöm, akinek olyan jó anyagcseréje van, hogy még ha nem is mozogna, akkor sem látszana meg rajta ennyi kaja), 3. Mozog-e mellette valamit?, 4. Ki készíti el azt a sok melegkaját? (ha tőlem várja el, az nagyon zavarna), 5. Mit jelent ez anyagiakban, és ki állja.
2020. ápr. 30. 10:43
 25/27 anonim ***** válasza:

Ha főz magának ilyen ipari mennyiségeket, akkor felőlem váljék egészségére. :D

Nekem biztos nem lenne kapacitásom napi 2-3 nagy kondér kaját főzőcskézni.

2020. ápr. 30. 12:51
 26/27 anonim ***** válasza:

#25 vagyok

Ja igen, és ez természetesen akkor normális a szememben, ha komolyan sportol (bár akkor kétlem hogy csokit, chipset enne), vagy fizikai munkája van.

2020. ápr. 30. 12:54
 27/27 anonim ***** válasza:
50%
Ti sokan tényleg ilyen szarokat esztek? Nem is értem miért hájas a magyarok kétharmada (az egész világon az egyik legrosszabb érték), miért ilyen alacsony az átlagéletkor és az életük végére miért van egy csomó krónikus betegsége az embereknek.
2020. ápr. 30. 13:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!