Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Haragudnál a párodra, ha az alábbiakat fogyasztaná el
egy nap?
Figyelt kérdés
Délelőtt/reggelire: (Minimum 2-3 zsemle felvágottal és fél liter kakaó megtoldva csokival vagy valami kis nasival ami pl lehet kakaóscsiga.)
Délre: 1-2 tányér leves és minimum 2 tányér másodikféle illetve desszert.
Délután: Megint valami hideg étel.
Napközben még chips és csoki.
Vacsora Szintén meleg étel ami ebédre volt hasonló mennyiségben.
Ha fizikai munkát végzett a nap nagy részében (mondjuk felásta a két focipályányi kertünket), akkor nem sok. Ha a tévé/gép előtt döglik reggeltől estig, akkor igen.
2020. ápr. 30. 06:26
12/27 anonim válasza:
Az exem siman benyomott egy 56os pizza felet majd ra egy orara a masik felet
A 183cm magassagahoz alig 70kg volt
En ha raneztem egy szepetre hiztam 5kg
Szoval nala nem erdekelt volna mennyit eszik
2020. ápr. 30. 07:46
13/27 anonim válasza:
Egészségére. Bár igazából nekem nem is a mennyiséggel lenne bajom, hanem a minőséggel. A napi chips és csokizabálás részemről nem igazán fér bele a dologba. Nekem ez kicsit visszataszító így leírva, de ha ennyivel érzi jól magát, akkor hajrá.
Viszont, tudod, ki főzne ilyen mennyiségekben a mi kis háztartásunkban (nem én).
2020. ápr. 30. 07:58
14/27 anonim válasza:
Ez nagyon soknak tűnik, de tényleg nem mindegy, hogy mit csinál az illető...fizikai munka, sok sport vagy egész nap otthon ül?
2020. ápr. 30. 08:20
15/27 anonim válasza:
Igen, mert nem akarok az életem utolsó 20-30 évében özvegy lenni.
2020. ápr. 30. 08:26
16/27 anonim válasza:
Ennyit én is ettem/eszek, plusz havi 10 kilónyi édesség. Ezt több 10 éve. 60 év felett vagyok, nem vagyok elhízva, doki csak kötelező vizsgálatok alkalmával lát a munkám végett.
2020. ápr. 30. 08:30
17/27 anonim válasza:
Hát sajnos zavarna.Nem szeretem ha valaki egész nap eszik,semmi mást nem lehet csinálni gondolom,mert mindig jön a következő étkezés...a minőség sem a legjobb,habár az én pasim is szereti az egészségtelen ételeket...
2020. ápr. 30. 08:31
18/27 anonim válasza:
Zavarna, mert én kb 1/5-ét eszem meg ennek a mennyiségnek napi szinten. Se főzéssel se anyagilag nem bírnám, valamint ennyi mennyiséget nem hiszem hogy ledolgozna a kondiban minden nap. Elhízott párt meg nem szeretnék köszi
2020. ápr. 30. 08:51
19/27 anonim válasza:
Én meg ismerem Józsi bácsit. Elszív napi 2 doboz cigit 60 éve, mégis 85 éves és makkegészséges.
2020. ápr. 30. 08:58
20/27 anonim válasza:
Hát lehet,hogy simán be tud nyomni valaki ennyit,de szerintem nem normális.Én haragudnék,hogy a hosszútávú eü-i következményekre nem gondol.Na és más lenne az értékrendünk.Mondjuk ha keményen edz valamit még elmenne,de akkor gondolom nem ilyen minőségű kajákat enne.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!