Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem hiszem el, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem hiszem el, hogy megérdemlem a viszonzott szerelmet?

Figyelt kérdés

Amikor elkezdek valaki iránt érezni valamit, azt elkezdem ellökni, mert félek, hogy esélytelen az egész, és úgysem fog viszontszeretni, csak csalódni fogok.

Én sose voltam szerelmes igazából, mindig előbb véget vetettem neki.

2020. ápr. 28. 19:00
 1/3 anonim ***** válasza:
Mert hitetlen vagy.
2020. ápr. 28. 19:16
 2/3 anonim ***** válasza:
Talán mert nem tudsz bízni sem önmagadban, sem másokban, illetve mert gyáva vagy, és elmenekülsz még az esetleges jó dolgok elől is. Olyan vagy, mint a viccben a nyuszika, hogy "Tudod, mit, medve, b*szd meg a talicskádat!". Előre eldöntöd magadban, hogy ez biztosan így lesz, mert félsz, és így könnyebbnek tűnik a dolog. Lehet, hogy viszonzatlan lenne a szerelmed, ez benne van a pakliban, de ha tovább próbálkoznál, akkor előbb-utóbb biztosan találnál olyat, aki téged is szeretne. A csalódásokat, kudarcokat is meg kell élni, és tudni kell megélni ahhoz, hogy boldogok lehessünk. Ha elmenekülsz, azzal csak saját magadnak ártasz. Ezzel bezárod magad egy ördögi körbe, egy kalitkába, amiből az idő múlásával egyre nehezebb lesz a szabadulás. De te tudod, ez a te életed, úgy rontod el, ahogy csak szeretnéd.
2020. ápr. 28. 20:07
 3/3 anonim ***** válasza:
Mert lüttyent vagy! Azért 😂😂
2020. ápr. 28. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!