Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vádolhatott meg a barátnőm azzal, hogy kontrolálom?
Figyelt kérdés
Pénteken mentem volna a barátnőmhoz ,de megcsípett egy darázs és nagyon feldagadt az arcom,írtam neki,csak szombaton megyek,mire lelohad,ez délután volt.Estéig borogattam jeges borogatással,mire egész jól elmúlt. Úgy határoztam mégis elmegyek hozzá,de ezt nem írtam meg. Mikor megérkeztem hozzá azt kérdezte mégis mit képzeltem,hogy addigra odahívott valki mást? Meghogy mennyire nem szereti az ilyen ellenorzéseket.Pedig nem szoktam ellenorizni,tiszteletben tartom a dolgait. Párszor volt ilyen,hogy váratlanul jelentem meg,de sosem tett ilyen megjegyzést.2020. ápr. 28. 14:05
1/6 anonim válasza:
Kit hívott oda, másik pasit? A helyedben elgondolkoznék, hogy szeret -e egyáltalán!
2/6 anonim válasza:
Lehet, hogy akkor is zavarta, csak akkor még próbált jópofit vágni hozzá. Hívatlanul nem illik sehol sem megjelenni, alap illem. Nyilván kínos volt a szitu, hogy akkor megszervezte máshogy a napját, te meg a semmiből előbukkansz.
3/6 Dr.med.habil. Genya válasza:
Xar van a bakancsba haver, hidd el...
4/6 anonim válasza:
Kit hívott? Ha pasit, az elég gázos... De én pl annak se örülnék, ha valami barátnővel beszéltem volna le közös programot, erre meg megjelenik valaki váratlanul. Nem illik beállítani sehova csak úgy, ha nem ott laksz. Érdekes szituáció mindenképpen.
5/6 anonim válasza:
Kvàzi úgy tűnhetett neki,hogy kényed-kedvedre járkálhatsz hozzà a megkérdezése nélkül.
6/6 anonim válasza:
Mert bunkó vagy? Nem illik sehová beállítani váratlanul. Pláne úgy, hogy előtte konkrétan közölted, hogy nem mész. A barátnődnél ez úgy csapódott le, mintha csapdát akartál volna állítani neki. Mibe tartott volna felhívni, hogy szia drágám, jobban vagyok, szerveztél már magadnak valamit, vagy átmehetnék-e mégis most?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!