Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Titeket zavarna ha a szívetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket zavarna ha a szívetek választottja önbizalom hiányos és nem határozott?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 28. 12:52
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Igen.
2020. ápr. 28. 12:55
 2/15 anonim ***** válasza:
38%

Nem jönnék össze önbizalomhiányos személlyel. Semmi kedvem bizonygatni, hogy nekem ő teljesen megfelel, őt szeretem és nemcsak azért vagyok vele, mert nem volt más.

Sőt, kedvem sincs elviselni a folytonos hisztijét és ellenőrizgetését, csak mert ő bizalmatlan magával szemben, ezért velem is.

3/15 anonim ***** válasza:
43%
Igen, rossz ha egy ember nem látja magában azt az értéket, amit én.
 4/15 anonim ***** válasza:
71%
a nőket zavarja
2020. ápr. 28. 13:00
 5/15 anonim ***** válasza:
32%
Igen. Olyannyira, hogy nem is lenne a szívem választottja önbizalomhiányos és határozatlan személy.
2020. ápr. 28. 13:09
 6/15 anonim ***** válasza:
21%

Nem jönnék össze önbizalomhiányos személlyel. Semmi kedvem bizonygatni, hogy nekem ő teljesen megfelel, őt szeretem és nemcsak azért vagyok vele, mert nem volt más.

a nőknek is bizonygatni kell,kivan nyalva a valagatok,szó szerint,persze hogy van önbizalmatok

2020. ápr. 28. 13:14
 7/15 anonim ***** válasza:
52%
Igen, és zavar is mert pont az van. Bár nem nagyon kell bizonygassam hogy ő kell nekem, az viszonylag gyakran előfordul hogy kevésnek érzi magát hozzám, és sok dologban nagyon bizonytalan, határozatlan. Én is voltam ilyen, ezért tudom hogy ebből ki lehet jönni, és várok még valamennyit, mert valami előrelépés azért történt idáig. Persze túl sokáig nem érdemes így húzni, majd kiderül.
2020. ápr. 28. 13:53
 8/15 anonim ***** válasza:
Én pl nem tartom magam önbizalomhiányosnak, de volt hogy néhány nagyképű ba.rom közölte hogy szerintük önbizalomhiányos vagyok. Én meg úgy gondolom hogy én vagyok a normális, azzal együtt hogy néha rákérdezek valami ruhára hogy mi mihez illik, vagy ha nem értek valamihez akkor őszintén bevallom, vagy ha fáradt vagyok akkor fáradt a hangom is. Szerintem ők a megalomán nárcisztikusak. A párom pedig hasonló hozzám, el nem tudnék viselni egy erőltetetten "határozott", királykodó dögunalmas fazont, akivel az ő mérhetetlen önbizalmán és határozottságán kívül másról nem lehet beszélni, és folyton toppon kellene lennem vele.
2020. ápr. 28. 14:29
 9/15 anonim ***** válasza:
91%

Drágaság, az önbizalom, azért ÖNbizalom, mert te magad hozod létre, semmi köze ahhoz, hogy ki hányszor nyalja ki a s.ggedet.

Ezért fontos az önszeretet, önismeret, reális önkép, pszichológia.

De mondhatom én ezt, egy értelmileg és érzelmileg visszamaradott pasinak.

2020. ápr. 28. 14:40
 10/15 anonim ***** válasza:
Attól függ, miben.
2020. ápr. 28. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!