Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hogyan nyerte vissza az önbizalmát egy fájdalmas szakítás után?
Nem volt még fájdalmas szakításom, csak szakításom,és szerencsésként általában az én kezemben volt a döntés joga.
DE:nekem mindig jót tesz ha több időt fordítok magamra és csináltatok egy frizurát, egy új körmöt,elmegyek a kozmetikushoz, vásárolok pár új ruhát. Ezt persze egyébként is megtehetem/megteszem,de akkor így, kerekbe az egészet, együtt.
Az,hogy elégedett vagyok a külsőmmel már növeli az önbizalmam.
A másik...Keresem a barátok társaságát.Egyébként is több időm van beszélgetni, beülni valahová, sétálni, programot csinálni.Igy kizökkenek a letargiából, terelődik a figyelmem,és nem magamba roskadva ülök otthon és agyalok a miérten.
"csináltatok egy frizurát, egy új körmöt,elmegyek a kozmetikushoz, vásárolok pár új ruhát"
ezek a felszíni önátverős figyelemelterelések...
Nekem egy fájdalmas szakításom volt, mindketten beláttuk így lesz a legjobb mert nem bírtuk tovább a távkapcsolatot. Az önbizalmam visszanyerésében sokat segítettek a barátok, a zene az éneklés, a programok, a jazz fellépések, új emberekkel való ismerkedés. Minden egyes héten volt egy olyan nap hogy "én nap". Egy kicsi forró habfürdő napvégén, relax zene a háttérben gyertyákkal stb kimondott pihenésre mentem rá. Arcmaszk, bőrradír. Csak magammal foglalkoztam. Később pár hónap múlva csináltattam egy kicsi hangjegy tetkót a csuklómra (pár centi) mivel énekesként nekem nagyon sokat segített a zene hogy túljussak a nehéz időszakokon. Főleg szakítás után mert utána 2 héttel kapott agyvérzést a nagymamám és akkor nagyon mélyponton voltam, szerencsére azóta már ő is felépülőben van. Ez az én véleményem. Nekem ez volt az egyedüli fájdalmas szakításom amin míg túltettem magam fél év telt el.
21/l
3-as vagyok, a 4-es válaszolónak szánom.
"ezek a felszíni önátverős figyelemelterelések..."
gondolom Te pasi vagy. Nőként hidd el,hogy bármennyire felszínes, működik. Ha a tükörbe nézek - ezt muszáj-, és egy hullasápadt, lenőtt hajú nőt látok nem hiszem,hogy van nő akire nem negatívan hatna a saját látványa. Ami egyértelműen mégjobban aláássa az önbizalmam.
Mivel csak idő segít, igyekeztem lefoglalni magam, hogy minél gyorsabban elteljen.
Az önbizalmam úgy állt vissza, hogy felmentem társkeresőre, és sokat randiztam, az exemnél jobb pasikkal. ;)
> Nőként hidd el,hogy bármennyire felszínes, működik.
Mivel a nők többsége rendkívül felszínes, el is hiszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!