Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm lehet hogy terhes, hogy mondja el az anyukájának?
bocsi én nem a pasija vagyok hanem a legjobb barátnője.:D
a barátja is mellette áll mindenben
"A kérdező kommentje:
bocsi én nem a pasija vagyok hanem a legjobb barátnője.:D
a barátja is mellette áll mindenben"
Akkor álljon mellé, amikor elmondja a szüleinek. De mihamarabb, mert a 12hétig végzik el a művi megszakítást. A családvédelmi szolgálatnál kell a kérvényt személyesen előterjeszteni. Végig kell hallgatnia egy fejtágítást a magzat megtartása érdekében (bár ezt a koránál fogva szerintem nem nagyon eröltetik majd). Aztán 72óra múlva újból meg kell jelennie és írásban is jeleznie kell kérelmét a megszakításra. Az engedéllyel el kell menjen a kiválasztott intézménybe, ahol 30-40e Ft-ért elvégzik a megszakítást.
hát várja ki a barátnőd a 2 hetet, utána csináltasson 3 terhességi tesztet (azért 3-at, mert, ha kettőt akar biztonság kedvéért akkor előforulhat, hogy nem ugyanaz lesz az eredmény.) ha legalább 2 teszt pozitív akkor mehettek anyuhoz, aki remélhetőleg lekever a csajnak egy bazinagy pofont. ha nem ő akkor az apja, mert megérdemli. utána vagy abortuszra viszik a szülők, vagypedig a barátnőd magántanuló lesz az elkövetkező időkben és megszüli a babát.
L/18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!