Egyik bnőm anyukájának van boltja amikor bent vagyunk fura dolgok történnek. Wclehúzódás, nagy csattanások, megrázkódnak a polcok, kikapcsolódik a rádió. Két barátnőm egy régi apáca kolostorra épült lakóparkban laknak lehet ehhez köze?
Nem vagyok szkeptikus, de ez már nekem is baromságnak tűnik. A wc-hangokra megvan az ésszerű magyarázat. Régi vagy rosszul beszerelt tartály, ezért folyamatosan engedi magából a vizet. Innen a zubogó hang. A rádió nem kikapcsol, hanem, ha régi típusú, akkor hol érzékenyebb a hullámokra, hol kevésbé. Vagy csak merül az elem. Csattanásokról, a fából készült bútorok mindig reccsennek, ez nem újdonság.
Mi köze van egy sarki boltnak egy egykori zárdára épült lakóházhoz? Nem értem az összefüggést. Amúgy meg egy zárda nem börtön. És nem szellemek, hanem kísértetek.
Még egy. Használj vesszőt, mert elsőre azt olvastam, hogy két barátnőd épült egy "apáca kolostorra"!
Kedves kérdező :D
A kérdésed vagy FAKE.
Ha igaz, akkor nyugodj meg, mindenre van tudományos magyarázat.
Bár erősen gyanítom, hogy ez FAKE!
Ha azt hiszed, hogy erről mindenki azt fogja hinni, hogy ajjaj az egy szellem, akkor hiába gondolod, mivel szellem nem létezik, szóval ennyi.
:O
Látom itt komoly gondok vannak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!